Køb køb køb: Se flotte arkitekttegnede boliger til salg netop nu

Bogen World House Now omtaler huset på Engagervej 56 i Odder som et af verdens 30 mest spændende huse. Det er tegnet af arkitekt Chris Hermansen og er til salg nu. Foto: Danbolig

Boligsiden er gået på markedet for arkitekttegnede boliger og har fundet lækkerbiskener. Tjek dem alle ud her. Måske er din næste bolig en af dem?

Der er omtrent 40.000 boliger til salg på Boligsiden, og i cirka 650 af disses salgsopstillinger har ejendomsmægleren valgt at bruge ordet ”arkitekttegnet”.

Når mægleren bruger netop det ord, er det for at fortælle dig, at boligen er særlig unik. At den kan noget helt specielt. Vi på Boligsiden har bladret de arkitekttegnede boliger igennem og fundet ni, der er noget helt særligt.

”Vi har været rundt i hele landet, og vi har udvalgt lidt af hvert. Stort, småt, dyrt og billigt. Fælles for de ni er, at de rummer gennemtænkte løsninger og unikke features. Noget af det vi har fundet, er cremen af cremen. Så klik dig igennem boligerne og se billederne, hvis du er særligt interesseret i arkitektur,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden, og fortsætter:

”Er du på jagt efter din næste bolig, er der bogstavelig talt hundredevis af lækkerier på markedet – også blandt de boliger, der ikke er markedsført som arkitekttegnede. Står du foran et boligkøb, bør du gøre dig selv den tjeneste at browse en masse boliger og billeder igennem. Kun sådan bliver du klogere på dig selv og dine behov.”

Har du lyst til at pifte din egen bolig op, så allierede vi os i 2019 med arkitekten Anders Barslund, der fortalte historien om, hvordan han har shinet sin bolig op. Læs hans historie og få de bedste råd.

Se Boligsidens udvalgte arkitekttegnede huse her

Se villaen på Sædding Strandvej 206, 6710 Esbjerg V

Arkitekt: Peter Bolther

Det skriver ejendomsmægleren: Al inventar i huset er designet af den kendte B&O-arkitekt Jacob Jensen… Villaen er tegnet af den kendte Esbjerg-arkitekt Peter Bolther, der er manden bag en række af områdets mest spektakulære liebhavervillaer gennem de seneste mange år. Alt er holdt i et eksklusivt og højt kvalitetsniveau, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne køber.

Se villaen på Bundgårdsvej 66, 9000 Aalborg

Arkitekt: Michael Morell

Det skriver ejendomsmægleren: Tegnet af den kreative arkitekt Michael Morell, som skaber unikke, spektakulære, moderne villaer i særklasse. Boligen rummer en stor, funktionel, lys og flot moderne parterre med 110 cm. høje, meget brede vinduer. Overalt er villaen udført i gennemført boligkvalitet – bl.a. med massive trægulve og diskrete marmorgulve.

Se villaen på Ridebanevang 2, 2820 Gentofte

Arkitekt: Arne Jacobsen

Det skriver ejendomsmægleren: Huset er i al væsentlighed bevaret i den stil, som Arne Jacobsen tegnede det. Udenfor venter jer en skøn, lukket have med frugttræer, bærbuske og staudebede. Terrassen er orienteret mod sydvest og giver jer dermed optimale forhold til sommerhalvåret.

Se villaen på Præstemosen 5, 5700 Svendborg

Arkitekt: Flere bl.a. CW Arkitekter og Tranberg Arkitekter

Det skriver ejendomsmægleren: Flot arkitekttegnet villa i to plan beliggende på dobbeltgrund med pool og udsigt til vandet. Ejendommen er moderniseret fra 2013 og fremefter med kyndig assistance fra flere arkitekter. CW Arkitekter stod for renovering af tag, gavle, badeværelser og køkkenet med de håndstrøgne marokkanske fliser i et bevidst råt look. Tranberg Arkitekter tegnede den markante carport, som blev nomineret til arkitekturprisen i Svendborg.

Se villaen på Engagervej56, 8300 Odder

Arkitekt: Claus Hermansen

Det skriver ejendomsmægleren: Denne liebhaverbolig er tegnet af arkitekt Claus Hermansen og beskrevet i mange internationale arkitekturtidsskrifter og -bøger. Bogen “World House Now” omtaler huset som et af de 30 mest spændende huse i verden.

Se villaen på Langøvej 23, 4900 Nakskov

Arkitekt: Petot

Det skriver ejendomsmægleren: Den lokale arkitekt Petot, har haft frie hænder – fra den unikke hall, der favner en når man går ind, spreder resten af boligen sig som en vifte, med pejsestue, solrum og super lækkert køkken allrum. – alt er opført i eksklusive materialer.

Se villaen på Høndrupgaardsvej 11, 9500 Hobro

Arkitekt: Thyge Thygesen

Det skriver ejendomsmægleren: Med nøglerne til Høndrupgaardsvej 11 overtager I en stilren og veldisponeret landejendom, som er tegnet af arkitekt Thyge Thygesen – her går kvalitet og funktionalitet hånd i hånd og viser sig i gennemtænkte løsninger og imponerende finesser.

Se villaen på Agerhønevej 18, 9800 Hjørring

Arkitekt: Evald Krogh

Det skriver ejendomsmægleren: På Agerhønevej 18 i Hjørring møder I denne spændende villa, der kan bryste sig af en skøn beliggenhed med en flot udsigt over grønne områder. Arkitekt Evald Krogh har forestået de rene linjer, og resultatet er en elegant og veldisponeret bolig med et markant udtryk og en god rumfordeling i forskudte plan. Velkommen til.

Se villaen på Slotsvej 26, 6510 Gram

Arkitekt: L.P. Aakjær

Det skriver ejendomsmægleren: Nu kan I blive ejere af dette særdeles charmerende hjem fra 1927 i Gram. Villaen er tegnet af den berømte, sønderjyske arkitekt L.P. Aakjær og fremstår i rigtig god stand. I kan se frem til en bolig med en fin planløsning, der tilgodeser børnefamilien.

Find mere om