Arkitekttegnede sommerhusperler

ENGANGSFOTO

Skal du have et sommerhus i superligaen, kan du tage et kig på disse sommerhusperler, der er til salg netop nu på Boligsiden.dk. Men vær klar til at betale op til 67 procent mere end normalprisen.

Selvom mange er til mormorhygge og Madam Blå i sommerhuset, er der andre, der går efter arkitektoniske drømmesommerhuse. Priserne for de fire udvalgte af slagsen, du finder herunder, starter ved tre millioner kroner, men så får du til gengæld et helt unikt sommerhus i de bedste materialer.

Udbudspriserne for sommerhuse af den kaliber ligger normalt helt oppe i toppen af prisbarometret. Arkitekttegnede sommerhuse udbydes til priser, der ligger 40 procent over gennemsnittet på landsplan. I Region Hovedstaden stiger udbudsprisen med hele 67 procent, hvis sommerhuset er arkitekttegnet. Region Sjælland tilbyder de billigste arkitekttegnede sommerhuse; Her ligger udbudspriserne 24 procent over gennemsnittet.

De arkitekttegnede sommerhuse blander funktionalitet, plads og rummelighed fra helårsboligerne med en rå og mere sommerhusagtigt tilgang til materialer og udtryk. Naturen, der er et omdrejningspunkt, når man snakker sommerhusliv, bliver integreret i sommerhusene ved at trække omgivelserne ind gennem store vinduespartier og lokke naturen ind i husets kroge.

Fire sommerhusperler

Asser Rigs Vej 8, 3300 Frederiksværk

Super funky arkitekttegnet sommerhus, hvor de rektangulære rum er placeret forskudt, der giver et smukt og funktionelt hus med mange hyggekroge. Huset ligger på en stor naturgrund, der bliver trukket med indenfor gennem de store vinduespartier. Sommerhuset ligger nær den skønne natur ved Tisvilde Hegn og få kilometer fra stranden. Udbudspris: 2.995.000 kr.

Ferborgvej 60, 9490 Pandrup

Unikt sommerhus smukt placeret i de nordjyske klitter. Her er der brugt de bedste materialer, og udtrykket fremstår både åbent, råt, hyggeligt, moderne og eksklusivt på samme tid. Der er blot 150 meter til sandstrand og brusende bølger. Udbudspris: 3.765.000 kr.

Dunhammeren 72, 5390 Martofte (billedet øverst)

Stilrent liebhaversommerhus tegnet af Henning Larsen Architects. Huset er tænkt og opført som et helårshus, så her er der tale om en fuldmuret ejendom, der er godt isoleret. Symmetri, funktionalitet og en sublim udsigt venter dig her. Udbudspris: 7.500.000 kr.

Villingebæk Strandvej 524A, 3120 Dronningmølle

Ekstraordinært arkitekttegnet sommerhus med formidabel udsigt ud over Kattegat. Huset er smukt og afstemt i forhold til omgivelserne, og indenfor er der brugt et væld af naturens kvalitetsmaterialer som naturskifer og brede egetræsplanker. Udbudspris: 14.000.000 kr.