Dyreste hus: Se de vildeste huse til salg i Danmark lige nu

Skrevet af Boligsiden
presse@boligsiden.dk
Opdateret d. 17. maj 2022

Hvad er Danmarks dyreste hus lige nu? Her får du listen over de dyreste huse på markedet. Gå på opdagelse i Danmarks vildeste luksusboliger nu.

Når Danmarks dyreste huse kommer til salg, er det de færreste, der har økonomi til at være med. Priserne kan nemlig komme et godt stykke over 50 millioner kroner, men så får du som regel også læssevis af kvadratmeter og muligheden for, at både børn, børnebørn og oldebørn kan få egne værelser.

Her på Boligsiden kan du til enhver tid søge Danmarks dyreste hus frem på forsiden ved at søge på villaer i hele landet og sortere efter højeste kontantpris.

Du kan imidlertid også bare følge med her på siden, hvor du kan se en liste over de villaer, der er til salg til de højeste priser i Danmark. Listen over Danmarks dyreste huse bliver opdateret løbende i takt med, at der kommer nye, dyre huse til salg. Derfor kan du altid se det nyeste af det nyeste og gå på opdagelse i de luksuriøse drømmeboliger her.

Gå på opdagelse i Danmarks dyreste huse i listen herunder, hvor du kan klikke dig ind og se læssevis af billeder fra markedets vildeste luksusvillaer. Det er tilladt at drømme og søge inspiration til løsninger i dit eget hus.

Hvad er liebhaveri?

De fleste af de dyreste huse til salg er såkaldte liebhaverhuse. Huse der har en liebhaverværdi – noget ekstra der ikke blot er knyttet til prisen, men som også har noget sjældent, noget særligt.

Liebhaveri kan være en arkitekttegnet bolig, det kan have en særlig beliggenhed eller en unik historie, eksklusivitet og charme. Der er som sådan ikke nogen egentlig opskrift eller definition på, hvad der udgør en liebhaverbolig, men langt de fleste er dyre boliger, der appellerer til et meget smalt købersegment. Og når vi taler Danmarks dyreste hus, er der selvfølgelig tale om liebhaveri i særklasse, hvor de færreste kan være med økonomisk.

Liebhaveri kan dog også være mange forskellige ting alt efter, hvor i landet boligen ligger. I København er det måske en ejerlejlighed i den centrale del af byen med et helt unikt særpræg, mens det i Vestjylland kan være en bolig, der har en helt speciel indretning og en isoleret beliggenhed ved vandet.

Er du på jagt efter inspiration fra de særlige liebhaverboliger, kan du herunder se en liste over huse, hvor ordet liebhaveri indgår i salgsopstillingen.