Om Boligsiden

Baggrund om Boligsiden.dk

Boligsiden er udarbejdet og vedligeholdt af Boligsiden A/S, som ejes af ejendomsmæglere og kæder med udgangspunkt i disses markedsandel, målt som andelen af deres emner på boligsiden.dk.

Formålet har lige fra starten været at gøre det lettere for boligkøbere at finde den ejendom, de er på jagt efter.

En hurtig og pålidelig kilde

Boligsiden får som den eneste boligportal direkte indberetninger fra alle professionelle ejendomsformidlere (boligadvokat og ejendomsmægler) i Danmark. Derfor er Boligsiden den datakilde, der til enhver tid kan tilbyde den mest aktuelle og valide statistik og information om boligmarkedet.

Når en sælger sætter sin bolig til salg hos en ejendomsmægler eller anden professionel ejendomsformidler, bliver alle informationer om boligen automatisk sendt til Boligsiden og lagt ind i vores database. På samme måde modtages også informationer, hvis der sker regulering af eksempelvis prisen i forbindelse med et salg. Boligsiden er således det første sted, der har alle aktuelle informationer om udbud, liggetider og priser.

Til rådighed for pressen

Boligsiden udsender hver måned flere pressemeddelelser og udarbejder pressenotater, som belyser udvikling og tendenser på boligmarkedet – og vi har med vores historik tilbage til 1999 et bredt grundlag for at kunne udtale os om såvel aktuelle tendenser på markedet som historisk udvikling.

Vi er hver dag klar til at servicere pressen, og vi vil altid gøre vores bedste for at imødekomme særlige ønsker om trækning af tal og statistik til redaktionel brug. Der er næsten ingen grænser for, hvad vi kan belyse, når det gælder udviklingen på det danske boligmarked. Eksempelvis kan vi også – som de eneste – levere statistik om andelsboligmarkedet. Og vi tilstræber at levere disse data fra dag til dag.

Boligsiden.dk er Danmarks mest besøgte boligportal og er for alle, som vil købe eller sælge bolig. Vores fokusområder er:

* Boligsøgning

* Boligstatistik

* Bolignyheder

* Find Mægler

Boligsøgning – for dig, der gerne vil se boliger til salg i Danmark

Du kan starte din søgning ved at klikke boligtype af og indtaste et område. Du kan også starte din boligsøgning på kort. Herefter får du vist alle de huse og grunde til salg i det område, du har søgt i. Vi gemmer automatisk dine søgninger, så det behøver du ikke tænke på.

Du kan nemt finde yderligere informationer om en given boligen hos ejendomsmægleren – Du skal blot klikke på ‘Se bolig hos mægler’.

Statistik – for dig, der gerne vil følge med i udviklingen for boliger til salg og for solgte boliger

Der sker meget på boligmarkedet, priserne går op og ned, og det bliver nemmere eller sværere at komme af med sit hus. De fleste af os handler sjældent bolig. Derfor kan det være rart at få adgang til statistikker og nøgletal for boliger til salg. Klik ind på statistikker og følg med i, hvordan det går i dit område.

Se også Boligsidens Markedsindeks, der hver måned opdateres med nyeste nøgletal for solgte boliger. Allerede en uge efter et månedsskifte, kan vi fortælle, hvordan det gik på boligmarkedet i måneden før. Vi har opdaterede tal på salgspriser, salgstid, nedslag for villa/rækkehuse, ejerlejligheder og fritidshuse (sommerhuse). Se de nyeste tal for solgte boliger i din kommune.

Bolignyheder – for dig, der gerne vil læse nyt om boligmarkedet

Vi tager udgangspunkt i vores store statistikdatabase, når vi fortæller om udviklingstendenserne på boligmarkedet mv. På fanen Bolignyheder får du også ideer og inspiration til boligen. Flere af vores artikler er skrevet i samarbejde med eksperter med særlig viden om boligmarkedet, fx økonomer, advokater eller boligstylister.

Find Mægler – Find den rette ejendomsmægler 

Find Mægler er en oversigt, der viser dig, hvor mange huse og grunde ejendomsmæglerne sælger i de forskellige byer og kommuner, hvor hurtigt boligerne sælges mm. Du kan også se de bolighandlenes vurdering af ejendomsmæglerne i forbindelse med en bolighandel. Kundeanbefalingen viser, hvor tilfredse købere og sælgere har været med bolighandlen hos den enkelte mægler.

Gratis app til iPhone/iPad og Android 

Vi har udviklet en app, så du nemt og bekvemt kan søge bolig fra sofaen eller når du er på farten, og står i et område og gerne vil vide, hvad boligerne koster. Den kan hentes helt kvit og frit i App Store eller Android Market.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – så er du altid helt opdateret

Vi holder dig helt up to date med den seneste udvikling på boligmarkedet. Få besked om

  • Den seneste udvikling på boligmarkedet
  • Nye funktioner på www.boligsiden.dk
  • Gode råd til hvordan du nemmere kan sælge din bolig
  • Konkurrencer

Vi udsender et nyhedsbrev ca. hver anden uge. Lyder det interessant?  Hvis ja, så kan du lynhurtigt tilmelde dig på et minuts tid

Gratis partnerløsninger – få en boligvisning til din egen hjemmeside

Boligsiden kan stille statistikmoduler mv. til rådighed til brug for mediers egne website baseret på ovenstående informationer. Statistikmoduler kombineres med oplæg til redaktionelt indhold og vinkling – eksempelvis som en ugentlig boligmarkedshistorie. Disse data kan fås helt ned på lokalt og postnummer-niveau. Læs mere om den gratis boligvisning.

Validitet af data og ansvarsfraskrivelse

Boligsiden modtager data direkte fra ejendomsmæglerne umiddelbart efter, at sagen er sat til salg. Når mægleren ændrer prisen, eller sagen ikke længere er til salg, modtager Boligsiden straks information herom.

Boligsiden A/S indsamler og præsenterer data om de udbudte ejendomme, men påtager sig intet ansvar for rigtigheden af de oplysninger, som er anført på hjemmesiden.

Boligsiden A/S påtager sig heller intet ansvar i forhold til oplysninger, som fremkommer via links.

Kontaktoplysningerne for Boligsiden A/S

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K

Telefon:  7027 4999 (Man-fre kl. 9-11 og kl. 13-15)
Mail: kontakt @ boligsiden.dk
CVR.: 12375646

Ansvarshavende redaktør er Birgit C. Daetz.
Henvendelser kan sendes til presse @ boligsiden.dk

Hvor får vi data fra?

Boligsiden henter ikke informationer hos ejendomsmæglerne. De informationer der vises på boligsiden.dk bliver løbende indberettet af ejendomsmæglerne selv direkte til Boligsiden.

Her vises vores data

Boligsiden har følgende større samarbejdspartnere:

1999-2020 © Boligsiden A/S