Vind Eurojackpotpuljen i dag og køb 469 huse

I dag er der 114 millioner kroner i førstepræmiepuljen i Eurojackpot. Den heldige vinder kan købe en mindre landsby for præmiepengene.

Man siger, at sandsynligheden for at blive ramt af lynet er cirka syv gange større end at vinde i Lotto. Så med den præmis på plads vil vi alligevel præsentere dig for den måske overraskende nyhed, at hvis du nu alligevel er så  heldig at vinde førstepræmiepuljen på 114 millioner kroner i dagens Eurojackpotpulje, så kan du købe 469 huse – intet mindre. Og så er der endda 200.000 kroner tilbage at snolde for.

Vil du købe alle 469 villaer og rækkehuse, skal du finde dig i at rydde markedet for de billigste af slagsen, og du må finde dig i, at de er fordelt ud over hele landet.

Du kan også vælge at putte alle æg i en kurv og købe Danmarks dyreste hus. Palæejendommen på Taarbæk Strandvej 24 har været til salg i små 3 år – måske fordi udbudsprisen er oppe i 78 millioner kroner, og skaren af potentielle købere derfor er ret begrænset. Men som nyslået mangemillionær er det jo ikke noget problem for dig, og mange vil nok misunde dig denne 454 kvadratmeter pragtbolig med pool helt ude i vandkanten af Øresund.

Er du til luksus og et liv i byen, kan du kigge på Danmarks dyreste ejerlejligheder. Den allerdyreste ligger i Toldbodgade, og for den skal du blot betale 16.800.000 kroner. Sammenlignet med de 78 millioner på Strandvejen, er det jo den rene foræring. Her får du lov til at bo side om side med Amaliehaven, og fra din tagterrasse kan du se ud over byens tage.

Er du en god købmand, vil du nok vælge at købe en lækker bolig og så investere en god del af gevinsten. Du kan naturligvis vælge at se de 469 huse som en investering, men har du tid nok, bør du sætte en del af din gevinst i guld. Over en 10-årig periode har investeringer i guld nemlig vist sig at have et større afkast end investeringer i både dyr rødvin, aktier og boliger.

Læs også: Gå efter guldet, hvis du skal investere

Læs også: Top 10: Dyreste andelsboliger

Og hvis du ikke vinder i Lotto? Så må du gøre ligesom alle os andre: Gå en tur i banken, og find en bolig, der passer til dit behov og budget på Boligsiden.dk. Husk, at den nemmeste måde at lave en præcis søgning, er at bruge funktionen Avanceret søg. Det gør du ved at klikke på linket neden under søgeknappen på forsiden. Herefter kan du sætte nogle helt præcise søgekriterier fx i forhold til pris, størrelse og beliggenhed, men du kan også vælge, at boligen skal have altan, carport eller brændeovn.

Held og lykke i Lotto og med din boligsøgning.

Find mere om