Boligpriser

Boligprisernes udvikling er et vigtigt nøgletal på boligmarkedet. For prisen er alt andet lige noget af det mest afgørende, når du kigger på ny bolig.

Selvom Danmark er et lille land er der stor forskel i boligpriserne på tværs af landsdele og kommuner.

Derfor er det altid en rigtig god ide at kaste et blik på Boligsidens Markedsindeks, når du bevæger dig ud på boligmarkedet.

Det gælder uanset om du er boligkøber eller boligsælger. For i begge tilfælde er det vigtigt at vide noget prisniveauet i det område, som du befinder dig i.

Netop den viden finder du her på Boligsiden. Vi får vores data direkte fra landets ejendomsmæglere, og vi kan derfor meget hurtigt give dig overblikket over, hvilken vej priserne har bevæget sig i den seneste tid.

Her kan du i første omgang se tallene for den landsdækkende udvikling de seneste tre år. Vil du dykke ned i boligprisernes udvikling i de enkelte kommuner, kan du finde tallene på Boligsidens Markedsindeks.

Huspriserne:

Lejlighedspriser:

Sommerhuspriser:

Læs med og bliv opdateret

På baggrund af al den data, Boligsiden indsamler fra landets ejendomsmæglere, udgiver vi hver måned flere artikler med fokus på boligpriserne, hvor vi går i dybden inden for de forskellige boligtyper og i særlige områder af landet.

Så klik dig videre til næste side og find netop de artikler, som er relevante for dig og din situation på boligmarkedet.