Vejene på Frederiksberg ryger i top i Matador anno 2016

Foto: Boligsiden

Prisudviklingen på virkelighedens Frederiksberg har overhalet det gamle Matadorspil, hvor hverken Gammel Kongevej, Allégade eller Frederiksberg Allé er rangeret særlig højt prismæssigt, viser opgørelse fra Boligsiden.dk.

Det elskede brætspil Matador kan fejre 80 års fødselsdag i år, og det er de færreste, der ikke har prøvet at købe den dyre Rådhuspladsen eller kastet småpenge efter Hvidovrevej. Men priserne på Rådhuspladsen er ikke længere, hvad de har været, og Rådhuspladsen er derfor heller ikke længere den dyreste af vejene i Matador, hvis man opdaterer spillet med nutidens boligpriser, som Boligsiden.dk har gjort.

Rådhuspladsen er faldet ned til syvendepladsen, og Bredgade har i stedet indtaget førstepladsen. Frederiksberggade ligger stadig nummer to, mens Gammel Kongevej har taget et tigerspring fra 15. pladsen i spillet fra 1936 og op til tredjepladsen, som den besidder i dag. Det er i det hele taget især gaderne på Frederiksberg, der har rykket på sig, og gader som Gammel Kongevej, Allégade og Frederiksberg Alle er alle kommet op i top 10 fra placeringer længere nede på listen.

”Det er sjovt at se, hvordan man skal helt ned til en placering som nr. 15, før man finder en af gaderne på Frederiksberg i brætspillet. Det siger noget om, hvordan prisudviklingen har været i kommunen ude i den virkelige verden. Det er især de seneste år, hvor Frederiksberg er trukket fra og har sendt fx Amagertorv og Trianglen ned ad listen, når man ser på den opdaterede oversigt over priserne”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Find mere om