Top 5: Dyreste ejerlejligheder med pejs

Foto: Boligsiden

Pejsehygge er ikke forbeholdt villaejerne. Se de fem dyreste ejerlejligheder med pejs, kamin eller kakkelovn, hvor du kan varme et par forfrosne fødder.

Vinteren har stadig ikke sluppet sit tag, og mens nogle drømmer om rejser sydpå for at få en dosis varme, tænder andre op i pejsen og varmer sig ved kaminen. Du behøver ikke at flytte på landet eller i villakvarter for at få en brændeovn. Du kan få en lejlighed midt i byen med pejs, kamin, kakkel- eller brændeovn.

”Som tommelfingerregel bliver ejerlejligheder med kamin, pejs eller kakkelovn udbudt for noget mere end lejligheder uden. Men lejligheder med brændeovn bliver udbudt for mindre, så er man på jagt efter en ekstra varmekilde, kan det betale sig at gå efter brændeovnen, hvis det skal være så billigt som muligt”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Du skal dog huske, at hvis du har en pejs eller en brændeovn i byen, skal du både have et sted at opbevare brændet, og du skal formodentlig også selv slæbe det op i lejligheden.

Top 5: Dyreste ejerlejligheder med pejs, kamin eller kakkelovn

  1. Stormgade 8, 1. 1470 København K

Med Slotsholmen som næsten-nabo er du allerede placeret i et herskabeligt område, og der bliver kun pustet mere til drømmen, når du træder ind i denne herskabslejlighed, hvor en smuk pejs pryder den store opholdsstue. Udbudspris: 10.000.000 kr.

  1. Kompagnistræde 14B, 2., 1208 København K 

I denne utroligt smukke luksuslejlighed får du både kakkelovn og pejs. Her er der igen grund til at fryse, når du til enhver tid kan tænde op og få en dosis strålevarme direkte fra egen pejs. Også her er du tæt på Slotsholmen. Udbudspris: 10.500.000 kr.

  1. Stockholmsgade 43, 1. th., 2100 København Ø 

Med udsigt ud over Østre Anlæg kan du være sikker på, at øjet finder hvile, og du vil helt klart også finde dig godt tilpas i denne 259 kvadratmeter store lejlighed med pejs. Udbudspris: 11.500.000 kr.

  1. Frederiksberg Alle 26, 1., 1820 Frederiksberg C 

I denne imponerende og næsten 300 kvadratmeter store lejlighed finder du både en smuk, original kamin i stuen og en gaspejs i køkkenet. Lejligheden er gennemrenoveret og indflytningsklar. Udbudspris: 13.495.000 kr.

  1. Sølvgade 24, 2., 1307 København K 

Med udsigt ud over Kongens Have er du også i denne lejlighed særdeles godt placeret i København. For enden af den store stue finder du en imponerende pejs, der med en sofa placeret i sin umiddelbare nærhed vil blive en magnet på både dig og dine gæster. Udbudspris: 16.750.000 kr.