Top 10: Bo bedst og billigst i regionernes dyreste kommuner

Så billigt kan du bo i den dyreste kommune i hver region. Boligsiden.dk har fundet de bedste og billigste boliger, der er til salg netop nu.

Den dyreste kommune i hver region er ikke overraskende den, der rummer regionens største by. Vil du bo i nærheden af byerne kommer du ofte af med en mindre formue, hvis du vil have en villa eller et rækkehus. Men sådan behøver det ikke at være.

Boligsiden.dk har fundet de billigste villaer og rækkehuse i hver af den dyreste kommune i hver region. Til hver af de billigste huse er der også listet et alternativ, som Boligsiden.dk har vurderet til at være en god og billig bolig. Her skal du betale en smule mere, men så får du i nogle tilfælde et hus i en klasse over.

”De dyreste kommuner er studiebyerne Frederiksberg, Aarhus, Aalborg, Roskilde og Odense. Her er der i forvejen rift om boligerne, og prisniveauet er generelt højt. Men er man villig til at flytte ud af byen og lidt længere ud i kommunens krinkelkroge, er der meget billige huse at få. Eneste undtagelse er Frederiksberg. Her må man forvente, at boligerne koster kassen, uanset hvordan man vender og drejer det”, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

Bedst og billigst i Region Hovedstandens dyreste kommune: Frederiksberg

Billigst: Drosselvej 47B, 2000 Frederiksberg

Når den billigste villa på Frederiksberg koster 4.250.000 kroner, ved man, at man er kommet til en dyr kommune. Og ikke bare dyr, men den dyreste i landet. Rækkehuset her ligger i et børnevenligt kvarter og centralt i forhold til indkøb, skole og offentlig transport. Hyggelig lille have med træterrasse. Udbudspris: 4.250.000 kr.

God og billig: Ved Grænsen 1, 2000 Frederiksberg

Er Drosselvej ikke lige dig, er det bedste og billigste alternativ Ved Grænsen 1. Her er den en flot, indflytningsklar villa. Flot renoveret og med en yderst hyggelig have. Næsten nyt badeværelse, nyere vinder og totalistandsat kælder, der står virkelig flot. Pæne plankegulve. Udbudspris: 4.800.000 kr.

Bedst og billigst i Region Midtjylland dyreste kommune: Aarhus

Billigst: Labingvej 10, 8462 Harlev J

For langt under en million kan du bo i Harlev J i Aarhus Kommune. Her er der et hus tilbage fra 1777, der er blevet renoveret 200 år efter. Et lille, ældre hus der med garanti har et væld af historier gemt i væggene. Udbudspris: 695.000 kr.

God og billig: Geding Byvej 7, 8381 Tilst

Dette hus ser ganske ubetydeligt ud udefra, men indeni er det flot moderniseret og funktionelt indrettet. Nye klinker i bryggers/entre, gulvarme i badeværelse, bioetanolpejs, isoleret udestue og udsigt til marker og toppet med et energimærke C. Udbudspris: 895.000 kr.

Bedst og billigst i Region Nordjyllands dyreste kommune: Aalborg

Billigt: Vesterled 9, 9370 Hals

For den beskedne sum af bare 150.000 kr. kan du fået et hus i Aalborg Kommune. Desværre er huset træt af dage og er nok mest egnet til nedrivning. Men så har du en bryggegrund i stedet. Udbudspris: 150.000 kr.

God og billig: Volsted Bygade 14, 9530 Støvring

Her er et lille hus fra århundredeskiftet, der er pænt renoveret. Her er der gulvvarme i entreen og på badeværelset, og køkkenet er renoveret, der er brændeovn i stuen og synlige loftsbjælker. Soveværelset har walk-in closet. Hvad mere kan du ønske dig? Udbudspris: 498.000 kr.

Bedst og billigst i Region Sjællands dyreste kommune: Roskilde

Billigst: Jernbanestien 4A, 4621 Gadstrup

Det billigste hus i Roskilde kommune er dette rækkehus i Gadstrup. Pænt og af nyere dato i lyse farver. Lille have og 10 minutter i tog fra Roskilde centrum. Udbudspris: 400.000 kr.

God og billig: Assendløsevejen 68, 4130 Viby Sjælland

Egentlig mener vi, at huset i Gadstrup er det både bedste og billigste i Roskilde Kommune, men er du på jagt efter et alternativ, er dette hus et godt bud. En hvidpudset villa med plankegulve og brændeovn i stuen. Her er både udestue og have med eget bålsted. Villaen ligger i Viby Sjælland, der har gode transportmuligheder til både Roskilde og København. Udbudspris: 895.000 kr.

Bedst og billigst i Region Syddanmarks dyreste kommune: Odense

Billigst: H.C. Lumbyes Vej 200, 5270 Odense N

Dette søde og hyggelige hus i Odense kan blive dit for bare 350.000 kr. Fin have med stor græsplæne og gamle træer. Udbudspris: 350.000 k.

God og billig: Valkendrupsgyden 10G, 5270 Odense N

Godt og billigt minirækkehus med nyt parketgulv og nyere køkken. Sydvendt have. Perfekt til dig med det lille pladsbehov. God cykelsti til Odense Centrum. Udbudspris: 465.000 kr.

Sådan gjorde vi:

De dyreste kommuner er målt ud fra priser på villaer og rækkehuse. I hver af regionens dyreste kommuner, har vi fundet det billigste villa/rækkehus på Boligsiden.dk. Villaer eller rækkehuse med ejerlejlighedsstatus eller ideel anpart er valgt fra.

Find mere om