Struer slår rekord med landets billigste ejerlejligheder

Foto: Boligsiden

Landets 10 billigste ejerlejligheder ligger alle i Jylland. Struer figurer i det selskab hele fire gange, men det er Bedsted Thy, der indtager førstepladsen.

Glem alt om Bornholm, Sjælland og Fyn! Hvis du vil bo på landets billigste adresser, går turen til Jylland – og især Vest- og Nordjylland. Her koster det mellem knap 1.000 og 1.800 kr. om måneden at finansiere et køb af landets 10 billigste ejerlejligheder. Det viser en hurtig boligsøgning på www.boligsiden.dk.

Da Boligsiden lavede den seneste opgørelse over landets billigste ejerlejligheder, stod der også Jylland over alt på listen. Dengang, i april 2009, toppede Struer listen med en bolig til kun 165.000 kr. – eller 1.600 kr. om måneden.

56 m2 for 900 kr.

Ved den lejlighed figurerede Struer med hele seks lejligheder i den allerbilligste ende, og også denne gang dominerer B&O-byen listen. Dog kun med fire repræsentanter.

”To af lejlighederne i Struer ligger faktisk på Nørmarkvej, som den billigst udbudte ejerlejlighed lå på i april sidste år. Men i dag skal man til Bedsted Thy for at finde den billigste ejerlejlighed, der står til salg. Her får man en bolig på 56 kvadratmeter for kun 125.000 kroner”, fortæller Boligsidens kommunikationschef Birgit Daetz.

Hvis man smider 25.000 kr. på bordet, koster det kun godt 900 kr. om måneden at finansiere boligkøbet.

500 kr. mere for Struer

For samme udbetaling og en god plovmand oveni hver måned kan man skifte adressen ud med føromtalte Nørmarkvej. Og ser man også på boligen som et investeringsobjekt, tyder meget på, at boligbyggeriet fra 1960erne i byens østlige del, er et fornuftigt valg.

”For halvandet år skulle man af med 165.000 kr. for landets billigste ejerlejlighed – på Nørmarkvej i Struer. I dag koster en tilsvarende lejlighed – på 37 kvadratmeter – i samme bebyggelse 8.000 kr. mindre. Så man må sige prisen holder niveauet meget fint”, siger Birgit Daetz.

Kigger man på de 20 billigste ejerlejligheder, er Struer med på listen hele otte gange. Og ud af de 30 billigste finder man kun to uden for Jylland. Den ene er en lejlighed i Odenses nordvest-kvarter, mens den anden ligger i Ørby på det sydlige Samsø.

Her ser du alle de billigste ejerlejligheder på Boligsiden

Find mere om