Skrevet af Boligsiden
presse@boligsiden.dk
Opdateret d. 27. marts 2023
NybyggeriIndretning

Indretningen af jeres nye hus

Der er flere aspekter at tage højde for, når I skal indrette jeres nye hus. Både de beslutninger, I skal træffe på forhånd, og dem, som I først kan tage, når I er flyttet ind. Få nogle af de gode råd her.

Måske er I som en fisk i vandet, når arbejdet kommer til boligindretning. Eller måske er I en smule overvældet af den opgave, som står foran jer.

Uanset, hvilken type I tilhører, er der et par råd, som kan være gode at have med i flyttekassen.

Først og fremmest er det vigtigt at have indretningen for øje, allerede når I skal lave jeres materialevalg.

Det sker forholdsvis tidligt i nybyggerprocessen, og det kan måske være svært at forholde sig til gulve, lofter og køkkenlåger, så længe huset kun er en skitse på papiret.

Men i jeres overvejelser kan I med fordel tænke grundigt over, hvilke omgivelser I trives bedst i.

Læs mere om de enkelte elementer herunder.

Elementer I kan overveje i indretningen

Plads til de personlige detaljer

Måske kan ovenstående gennemgang lyde en smule tung, eller også er det en spændende proces for jer som nybyggere.

Uanset hvad, er det i hvert fald vigtigt, at I giver jer tid til at tænke over de forskellige ting, så I får det præcis, som I ønsker det.

Når både den ydre og den indre ramme på huset er bygget op, bliver det nemlig også en endnu større fornøjelse for jer at begynde på selve boligindretningen i huset efter overtagelsen.

For nogle kan det være en udfordring at stå med et ”helt hvidt lærrred”, som et nyt hus jo i bund og grund er. Det er op til jer som ejere at finde farverne frem og selv male det boligbillede, I ønsker.

Netop farver kan være med til at gøre det ellers meget stilrene hjem mere personligt. Med dine yndlingsfarver på væggen og indretning med såvel nye som gamle møbler, loppefund, interiør og nips, kommer I langt og får skabt charme, sjæl og personlighed i jeres nye hus.

Læs om de øvrige dele af byggeprocessen

Find grunden til det nye hus her

Se, hvilke grunde der er til salg netop nu. Er I omvendt på udkig efter et hus til nedrivning, kan I også se, hvilke håndværkertilbud og dødsboer der er til salg lige nu. Find dem alle her.