Vinduer

Se de forskellige vinduesproducenter her

Skrevet af Boligsiden
presse@boligsiden.dk
Opdateret d. 5. juli 2023

Vinduerne er med til at sætte det sidste prik over i´et i dit hus. Udover selvfølgelig at sørge for lys og frisk luft i den bolig, betyder vinduerne også meget for husets samlede udtryk.

I forbindelse med en renovering er det derfor også væsentligt at give netop vinduerne et par ekstra tanker. Udover det æstiske udtryk er der også nogle praktisk hensyn at overveje, når du skal vælge vinduer.

Herunder har vi samlet en række vinduesleverandører, så du nemt kan få overblik over de forskellige muligheder.

BangoBango er en specialbutik, som tilbyder vinduer, døre og garageporte.
EIKOEIKO producerer energiruder og vinduer og døre til både helårsboliger samt sommerhuse.
JNAJNA tilbyder vinduer og døre, som er skræddersyet efter den enkelte boligs mål.
Jydsk VindueskompagniJysk Vindueskompagni er forhandler af danskproducerede vinduer og døre. Her kan du selv designe dine vinduer og døre.
KPKKPK tilbyder både trævinduer samt vinduer i aluminium. Alle deres vinduer og døre er produceret i Danmark.
NordanNordan er et skandinavisk firma med 12 fabrikker. De producerer bæredygtige vinduer og døre i både træ og aluminium.
OutlineOutline er et dansk vinduesbrand med produktion, udvikling og ledelse i Farsø. De tilbyder energivenlige vinduer og døre i både træ og aluminium.
OutrupOutrup Vinduer og Døre blev grundlagt i 1968 og producerer deres vinduer og døre på Mors. Siden 2018 har Outrup været en del af det børsnoterede selskab Inwido. Tilbyder energivenlige vinduer og døre på skræddersyede mål.
RationelRationel producerer bæredygtige vinduer og døre. Rationel er en del af DOVISTA Gruppen, som består af en række vinduesproducenter i Europa.
VelfacVelfac er en dansk virksomhed, der producerer vinduer og døre i både træ og aluminium. Firmaet er en del af VKR Holding, som også tæller Velux.
VeluxVelux er et dansk firma, hvis historie strækker sig tilbage til 1941. I dag er firmaet en international virksomher, der producerer vinduer og døre, og som blandt andet er kendt for deres ovenlys-løsninger.
VindunorVindunor er en nordjysk familieejet virksomhed, der producerer vinduer, døre og skydedøre indenfor den nordiske æstetik og inden for bæredygtige principper.

Synes du, der mangler et firma på listen? Skriv til partnerskaber@boligsiden.dk.