Gardiner

Find forskellige steder du kan købe gardiner

Skrevet af Boligsiden
presse@boligsiden.dk
Opdateret d. 26. juni 2023

Gardiner er med til at ramme de enkelte rum i dit hjem ind. Samtidig har de en praktisk funktion – selvfølgelig i forhold til at styre lysindfaldet i boligen, men også i forhold til at holde på varmen og skabe det særlige udtryk i hjemmet, du er på udkig efter.

Der findes forskellige gardin-producenter i Danmark, og Boligsiden har herunder listet en række af dem.

På den måde får du hurtigt overblik over mulighederne, så du på egen hånd kan finde frem til den gardin-leverandør, der matcher dine ønsker og behov.

BotexBotex er en gardinkæde med 37 butikker i hele landet samt 60 gardinbusser, der kører rundt til kunder. Botex sælger både gardiner, afskærmning og boligtekstiler.
GarantForuden gardiner sælger Garant også tæpper og gulve. Garant er en landsdækkende kæde med butikker mange steder i landet.
Gardinbus.comGardinbussen leverer løsninger inden for både gardiner og markiser. Bussen kører i hele landet og tilbyder herfra rådgivning og hjælp.
IkeaIkea er et stort møbelvarehus, der også tilbyder løsninger inden for gardiner, persienner og lignende. Du kan købe gardiner her, men du skal regne med selv at sætte dem op.
JotexJotex er et skandinavisk brand med svenske rødder. Firmaet tilbyder i dag både gardiner såvel som møbler og andre boligtekstiler.
JyskJysk er i dag en skandinavisk boligkæde, som i sin tid blev oprettet af Lars Larsen. Butikken sælger i dag både gardiner, senge, boligtekstiler og møbler.
SEGASega leverer gardiner på mål til hjemmet samt markiser til uderummet. Firmaet har også gardinbussen, som kører rundt på besøg hos kunder.
UNIGUNIG producerer gardiner efter individuelle mål i det private hjem. Derudover tilbyder de også løsninger inden for solafskærmninger.

Synes du, der mangler et firma på listen? Skriv til partnerskaber@boligsiden.dk.