Have

Se forskellige havedesignere

Skrevet af Boligsiden
presse@boligsiden.dk
Opdateret d. 3. juli 2023

I et spritnyt hus er det dejligt at kunne kigge ud på en indbydende og blomstrende have. Sådan er det bare ikke, når I overtager jeres nye hus.

I stedet er der som oftest tale om, at I modtager et flot, moderne og nybygget hus, men hvor alle de udendørs arealer er gravet op, og derfor er huset omringet af jord og grus.

Nogle vælger selv at indrette og ordne haven lidt efter lidt, imens andre vælger at få en anlægsgartner til at ordne hele haven og anlægsarbejdet i form af fliser og indkørsel.

Er det sidstnævnte løsning, der tiltaler jer mest, så har vi her samlet nogle firmaer, der netop tilbyder at kunne ordne haven for jer. På den måde kan I hurtigt få overblik over hvilke firmaer, der passer bedst til jeres behov og pengepung.

haveogdesign.dkBirgitte Busch står bag firmaet Have og Design. Hun er havedesigner og har lavet projekter for både privat haveejere og boligforeninger.
havedesigner.dkPå Havedesigner.dk møder du Camilla Rathsach, som er uddannet havedesigner m.a.a, landskabsarkitekt m.d.l.
havearkitekt-lp.dkHavearkitekt Lene Palmer tilbyder rådgivning til haven ud fra den enkeltes behov.
pernilledanielsen.dkPernille Danielsen har mere end 28 års erfaring som have- og landskabsarkitekt.
groenneglimt.dkIndehaver af Grønne Glimt, Lone Skjødt, er uddannet hortonom / Landskabsarkitekt, cand. hort i 1993 fra KU Science (tidligere Landbohøjskolen), og hun startede i 2008 sit firma Grønne Glimt.
havens-arkitekter.dkHos Havens Arkitekter møder du tre havearkitekter, der alle har en baggrund som landskabsarkitekt.
havearkitekten.dkCand. hort. Anne Marie Skjødt står bag Havearkitekten.dk, som har arbejdet selvstændigt siden 1997.
meltdesignstudio.comBag firmaet Meltdesignstudio står Dorthe Kvist, der er personlig havedesigner, boligindretter, forfatter, stylist, foredragsholder og trendspotter.
boeggildhave.dkHelle Bøggild står firmaet Bøggild Have- & Anlæg.

Synes du, der mangler et firma på listen? Skriv til partnerskaber@boligsiden.dk.