Byggemarkeder

Se liste over byggemarkeder i Danmark

Skrevet af Boligsiden
presse@boligsiden.dk
Opdateret d. 26. juni 2023

Hvilket byggemarked vælger du, når du akut står og mangler en skrue eller materialer til et større byggeprojekt?

Der er flere muligheder at vælge imellem – også nogle, du måske ikke selv umiddelbart havde tænkt på.

Herunder har vi lavet en oversigt over landets byggemarkeder. På den måde kan du undersøge de enkelte byggemarkeder nærmere og finde frem til det, der passer præcis til dig og dine behov.

10-410-4 er et online byggemarked og tømmerhandel. Samtidig har butikken seks fysiske tømmerhandel-butikker, der ligger placeret i Jylland.
BauhausBauhaus er både et online byggemarked, ligesom de har fysiske afdelinger flere steder i landet.
BygmaBygma tilbyder byggematerialer til både proffesionelle og private. Firmaet har både fysiske butikker og en online-shop.
DavidsenDavidsen er en danskejet virksomhed, der tilbyder produkter inden for trælast og byggeri. Firmaet både både fysiske butikker såvel som en online-shop.
Harald NyborgHarald Nyborg er et danskejet lavprisvarehus, hvis historie går tilbage til 1904. Firmaet både både fysiske butikker og en online-shop og tilbyder værktøj, fritidsartikler med mere.
Jem & FixJen & Fix er en dansk, familieejet virksomhed, der både har fysiske butikker mange steder i landet samt en online-shop. Byggemarkedskæden tilbyder produkter i den lave prisende.
Johannes FogJohannes Fog består af ni trælast og byggecentre på Sjælland samt en online-shop. De tilbyder produkter inden for bl.a. trælast, byggeri, bolig og hus og have.
Jyske ByggecentreJyske Byggecentre er en indkøbsforening bestående af 18 selvstændige byggecentre fordelt i Jylland. Henvender sig både til gør-det-selv-kunden samt håndværkere.
Knud LarsenKnud Larsen er et online byggemarked, der forhandler træ, værktøj og materialer til byggeprojekter. Firmaet har også fysiske butikker.
SilvanSilvan henvender sig til både gør-det-selv-kunderne samt professionelle håndværkere. Firmaet har både en online-shop og fysiske butikker fordelt mange steder i landet.
StarkStarck er en landsdækkende byggemarked og tømmerhandel, som henvender sig til både private kunder samt professionelle håndværkere.
XL-BygXL-Byg er både et byggemarked, en trælasthandel og et byggecenter. De tilbyder produkter indenfor værktøj, maskiner, beklædning, brugsgenstande, inventar og materialer til boligen og haven.

Synes du, der mangler et firma på listen? Skriv til partnerskaber@boligsiden.dk.