Bolig søger ejer: Når sød romantik opstår på boligmarkedet

ENGANGSFOTO

Hver dag opstår der sød musik og romantik på boligmarkedet, når købere finder deres nye hjem. Måske denne autentiske perle kunne være noget for dig? Den ligger på Rolighedsvej 2 i Havndrup Foto: Estate.

I anledning af Valentinsdag præsenterer Boligsiden her tre ledige boliger på markedet, der søger nye ejere, og som samtidig har både hjerterum og romantik at byde på.

Det er Valentinsdag. Dagen hvor elskende verden over hylder hinanden og kærligheden.

Selvom du måske ikke står forrest i blomsterkøen og har planer om at fylde hele din udkårnes hjem med røde roser, er dagen trods alt en oplagt mulighed for at sprede kærligheden blandt dine nærmeste og hylde romantikken på anden vis.

Det er netop, hvad vi har valgt at gøre her på Boligsiden. For hvorfor ikke dyrke den kærlighed, der hersker på boligmarkedet. Her indgås dagligt nye alliancer i form af købere, der finder deres boligkærlighed, og sød romantik opstår i nye hjem.

Vi har brugt dagen til at gøre arbejdet nemmere og præsenterer her tre ledige boliger på markedet, som i boligverdens svar på en kontaktannonce fremhæver hver deres kvaliteter i håb om at finde frem til deres rette match. Tre boliger, som på hver sin måde har et strejf af romantik at byde på.

Se dem her:

Rummelig, charmerende, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret villa søger ny ejer

Salgsopstillingen vidner om et opførelsesår tilbage i 1928, og jeg har dermed en del år på bagen. Men jeg har passet godt på mig selv, og ikke mindst undergået den helt store make-over i 2016, så jeg nu fremstår super skarp, gennemrenoveret og yderst indbydende.

Jeg kan tilbyde min kommende ejer ren luksus. På mine 232 kvadratmeter kan du trygt læne dig tilbage i blandt andet mit badeværelse, som vel nærmere kan betegnes som et decideret velværeområde. Her giver jeg dig plads til at lukke øjnene og trække vejret dybt, så du kan få ladet dine personlige batterier op på ny.

Når vi efter noget tid har lært hinanden bedre at kende, byder jeg på en romantisk aften i min vinkælder. Med kroppen i balance kan du her nyde et glas vin i min favn sammen med dine nærmeste.  Og selvfølgelig byder jeg også på mange romantiske middage i mit store køkken-alrum.

Så banker dit hjerte for luksus under eget tag, skal du være min Valentines-date. Du kan se flere billeder af mig lige her.

Stråtækt, idyllisk perle søger mage

Sildebensparket. Fritlagte loftsbjælker. Landligt køkken med gaskomfur. Det er blot nogle af mine fortrin, som du bør ser nærmere på, hvis du er til den klassiske type, der emmer af rendyrket idyl og autencitet.

Jeg er opført i 1923 og har hele 331 kvadratmeter at byde på plus det løse i form af kælder og garagebygninger. Der er med andre ord rigtig god plads til både dig og din familie her hos mig.

Jeg sætter pris på privatliv, og derfor ligger jeg også tilbagetrukket placeret på min 11.466 kvadratmeter store grund. Men dog ikke længere væk, end at du stadig kun er cirka 30 minutter væk fra storbyen Aalborg.

Her hos mig får du også masser af natur, og i min parklignende, arkitekttegnede have er der indrettet diverse solkroge, dekorative træer og et decideret orangeri. Med andre ord kan jeg byde på den klassiske, romantiske stil, der leder tankerne hen på herregårds- og slotslignende miljøer.

Og når du trænger til at slappe rigtig af efter en hård dag, har jeg selvfølgelig sørget for et indbydende badekar i kælderen, hvor du i fredelige og rolige omgivelser kan lade velværen strømme tilbage i kroppen.

Lyder det som noget for dig, kan du lære mig meget bedre at kende lige her.

Slå pjalterne sammen med din anden familie her hos mig

Landlig idyl med plads til to familier samt hestehold. Det er, hvad jeg kan tilbyde her i Dragør tæt på vandet i form af Øresund og samtidig kun en halv times kørsel til centrum af København.

Jeg hedder Skovgaard, og jeg er en ældre sag med en historie helt tilbage til 1875. Men jeg har gennemgået flere forvandlinger siden, og i dag fremstår jeg nydelig, moderne og indflytningsklar. Klar til at tage imod dig, din familie og formentlig også dit vennepar, bedsteforældre eller lignende. Jeg rummer nemlig hele to boliger fordelt på i alt 512 kvadratmeter.

Hvis du som jeg sætter pris på natur, højt til loftet og landlige omgivelser, er vi det rigtige match. Hos mig får du udsigt til åbne marker og et rent mekka for hesteelskere. Ikke nok med, at jeg har min egen ridebane og tilhørende stald, så ligger jeg også tæt på Kongelundsskoven samt Fælleden, hvor du kan ride mange skønne ture.

Herhjemme tilbyder jeg selvfølgelig også rum til mange romantiske middage, hyggelige sammenkomster og ikke mindst et rigt og naturligt familieliv, hvor to familier kan få gavn af hinandens selskab.

Lyder det som noget for dig, synes jeg, vi skal mødes for at mærke, om kemien er der. Find mine kontaktoplysninger her, hvor du også kan se flere billeder af mig.

Fandt du ikke hvad, du søgte, så fortsæt endelig din boligsøgning her blandt de tusindvis af ledige boliger, som findes på dagens boligmarked. Eller du kan søge specifikt blandt alle de aktuelle huse til salg her.

Find mere om