Farver på kort afslører dyre og billige områder

Med et nyt lag på Boligsidens kort kan du nu få overblik over udbudspriserne pr. kvadratmeter, som de fordeler sig over danmarkskortet. Farverne viser dig, om området er dyrt eller billigt.

Nu er det blevet endnu sjovere at være på boligjagt. Ved blot at kaste et blik på det nye lag på kortet, kan du se, hvor dyrt et område er, og du får hurtigt overblik over, hvordan priserne udvikler sig fra område til område. Så kan du fx sammenligne dit kvarter med nabokvarteret.

Få et hurtigt overblik

Det har aldrig været nemmere at finde frem til, hvor i landet udbudspriserne er lavest, højest eller lige midt imellem. Går du og familien i flyttetanker, og ønsker I at bosætte jer lidt uden for de større byer for at få en lavere kvadratmeterpris, så kan kortet hjælpe jer godt på vej.

Kortet giver et hurtigt overblik over, hvilke områder der passer til jeres budget ved hjælp af et sæt farvekoder, der repræsenterer hver sin prisklasse. De mørkegrønne områder har de laveste priser, mens de mørkerøde har de højeste priser. Zoom ind på kortet for at se, hvordan prisniveauet er helt ned i områder på 100 x 100 meter.

Sådan fungerer det

Kortet opdateres i starten af hver måned og bygger på nøgletal fra Boligsidens Markedsindeks. Farverne bygger på en beregning af den gennemsnitlige udbudspris pr. kvadratmeter for områder på 100 x 100 meter, og ved zoom-ud på kortet for områder på 1000 x 1000 meter. Du kan vælge, om du vil have vist udbudspriser pr. kvadratmeter for villa/rækkehuse eller for ejerlejligheder.