Vind Eurojackpotpuljen og køb 763 villaer

Foto: Boligsiden

Dagens Eurojackpotvinder kan stikke af sted med 215 millioner kroner, hvilket rækker til intet mindre end 763 villaer på boligmarkedet netop nu. Boligsiden.dk jagter millionærdrømmen.

Hører du til dem, der sidder med svedige håndflader i aften, hvor Eurojackpotpuljen trækkes, så er du nok ikke den eneste. Bliver der én heldig vinder, kan han eller hun nemlig kalde sig mangemillionær, for der er hele 215 millioner i puljen i dag.

Bliver det dig, der vinder, kan du enten lave en Onkel Joakim og fylde en pengetank op, som du kan gå og nyde hver dag. Men du kan også købe intet mindre end 763 af de ca. 38.000 villaer, der er til salg netop nu.

For at få dine millioner til at strække til hele 763 villaer kræver det dog, at du kan leve med, at de er placeret over hele landet, og at de hører til de billigste af slagsen.

”Nu er det jo lidt for sjov, vi har lavet denne her udregning, så jeg behøver vel næppe at minde om, at der er er bopælspligt de fleste steder i landet. Så med mindre man har tænkt sig at opkøbe alle disse villaer for så at forære dem til nogle, der rent faktisk kan bo der, så bliver der nok ballade”, griner Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

763 billige villaer eller 3 dyre

Når du nu er blevet mangemillionær, gider du nok ærlig talt ikke have over 700 huse, og du vil nok også gerne leve det søde liv med luksus og lækker udsigt. Det får du, hvis du konverterer de 763 billigste huse til de tre dyreste, der er til salg netop nu.

Her får du den imponerende palæejendom på Taarbæk Strandvej 24, der snart har ligget til salg i tre år – muligvis på grund af den ligeså imponerende udbudspris på små 78 millioner kroner.

Se Taarbæk Strandvej 24

Næstdyrest er liebhavervillaen ”Oktanten” i 2900 Happiness. Villaen ligger direkte ud til Øresund og er uovertruffen smuk både indeni og udenpå.

Se Oktanten på A N Hansens Alle 38

Sidst men ikke mindst får du Rosenlund palæ på Vedbæk Strandvej. Her er desuden ingen bopælspligt, så du kan vælge at bruge det så lidt eller meget, du lyster.

Se Rosenlund Palæ på Vedbæk Strandvej 328

Når du så har shoppet de tre palæer, har du stadig godt 11 millioner tilbage, som du kan snolde op på en hurtig bil og en lækker sofa.

Boligsiden.dk ønsker god fornøjelse samt held og lykke med aftenens trækning.

Find mere om