Sommerhuse for under 2.000 kr.

Foto: Boligsiden

Antallet af sommerhuse, som koster 2.000 kr. eller mindre i månedlig ydelse er steget markant de senere år. Det fremgår af tal fra www.boligsiden.dk.

Sommerhuset er inden for rækkevidde for mange. Der findes nemlig manhe sommerhuse, som koster 2.000 kroner eller derunder i månedlig nettoydelse. Og man kan jo overveje at købe det sammen med venner og familie – så er udgifterne næsten forsvindende små for de involverede parter.

En opgørelse fra www.boligsiden.dk viser, at der i dag – sammenlignet med i starten af 2009 – er knap fire gange så mange sommerhuse til salg, som koster omkring 2.000 kroner eller mindre.

Pæn størrelse huse

Dengang var antallet omkring 60 på landsplan, mens det i dag er vokset til godt 220 stykker. Og der er langt fra tale om små skure på en græsmark – faktisk er husene i gennemsnit på lige under 60 kvm.

”Det er billige huse til en gennemsnitlig kontantpris på lige under 400.000 kroner. Mange af dem trænger nok til en kærlig hånd, men hvis man har hænderne skruet rigtigt på, kan det sagtens være en sjov udfordring – måske især for byens folk, der bor i lejlighed og savner at save brædder til og slå søm i”, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos www.boligsiden.dk.

Det er især de senere års massive rentefald, der har banket priserne så langt ned, at der nu er næsten fire gange så mange af de allerbilligste sommerhuse.

Så hvis man drømmer om sit eget sommerhus, kan drømmen for mange sagtens realiseres.

Find mere om