Sommerhus i Hornbæk koster det samme som 142 andre sommerhuse

Foto: Boligsiden

Der går flere af de billigste sommerhuse for den sum, som landets dyrest udbudte sommerhus står til. Det viser tal fra Boligsiden.dk.

Sælgeren af et sommerhus i Hornbæk – landets dyreste til salg – har tilsyneladende ikke til sinds at gå på kompromis med prisen – huset koster nemlig det samme, som da det først blev sat til salg for langt over to år siden.

Sidst www.boligsiden.dk sammenlignede det dyreste hus med, hvor mange af de billigste man kan få for de 39.950.000 kr., huset i Hornbæk koster, gik der 139 billige huse på luksusejendommen i Nordsjælland. Nu er antallet steget til 142.

Ser man yderligere et år tilbage – til sommeren 2011 – fik man kun 120 billige fritidshuse for prisen af herligheden i Hornbæk.

Så meget får du i regionerne

Vælger man de billigste sommerhuse, er der endda næsten 225.000 kr. i overskud. Men mønstret går langt fra igen ude i regionerne.

I Region Nordjylland koster det dyreste fritidshus – det ligger på Flagbakkevej i Skagen – 15 mio. kr. Her får man i regionen 49 billige for den pris.

I Regions Sjælland skal man af med knap 9 mio. kr. for regionens dyreste hus, mens der er 38 billige at få for det beløb.

Region Midtjylland byder på også på et hus til knap 9 mio. kr. – eller 24 af de billigste for pengene.

13 mio. kr. er prisen for Region Sydjyllands dyreste hus – det samme som de 30 billigste tilsammen koster. Og så er der næsten ½ mio. kr. i overskud.

Lad os runde af, hvor vi startede; i Hornbæk, som hører til hovedstadsregionen. I stedet for luksushuset til knap 40 mio. kr. kan man få 86 billige fritidshuse i regionen.

Find mere om