Se liste: Her kan du købe huse med havudsigt til under 2,5 millioner kroner

huse til salg

Foto: Boligsiden

Hvis du altid har drømt om at falde i søvn til lyden af bølger og vågne op til synet af de danske farvande, så læs med her. Boligsiden har samlet en liste over de huse til salg med havudsigt, som alle koster under 2,5 millioner kroner.

74.

Så mange huse med havudsigt til en udbudspris på under 2,5 millioner kroner er på nuværende tidspunkt sat til salg i Danmark.

Du kan se de aktuelt udbudte huse med havudsigt, som alle koster 2,5 millioner kroner eller under, nederst i artiklen.

Flest huse med havudsigt i Nordjylland

Det er i Nordjylland, at det aktuelle udvalg af huse med havudsigt til under 2,5 millioner kroner er højest. Husene er især placeret ved kommuner beliggende tæt mod vand som Hirtshals, Frederikshavn og Sæby.

Læsø, som ligger omtrent 20 km fra den nordjyske kyst, har også seks huse med havudsigt til salg på nuværende tidspunkt.

På Bornholm, finder man også et stort udvalg af helårshuse til under 2,5 millioner kroner, som rummer havudsigt. Helt konkret er der 13 huse til salg på Bornholm i skrivende stund. Husene er jævnt fordelt mellem byerne Allinge, Hasle og Rønne.

Hvis man hverken er til færge eller propelfly, er der også rige muligheder i landets andre kroge. På Sjælland, Fyn og Sønderjylland, er der henholdsvis otte, syv og seks huse med havudsigt til salg for under 2,5 millioner kr.

Resten af husene med havudsigt til under 2,5 millioner, er primært fordelt mellem Falster og forskellige danske øer.

Listen indeholder villaer og række, der i salgsannoncen er kvalificeret som værende boliger, som indeholder en havudsigt, og er udbudt til maksimalt 2,5 millioner kroner. De informationer, som fremgår i artiklen, beror sig på en søgning foretaget den 17. oktober 2023, og der kan derfor forekomme ændringer i de viste salgsannoncer i listen, som ikke stemmer overens med artiklen fremover.

Find mere om