Lejligheder på Frederiksberg stiger 32 procent

Foto: Boligsiden.

Prisen på en ejerlejlighed på Frederiksberg er steget med en tredjedel på tre år, så et gennemsnitssalg nu indbringer sælgeren tæt på fire millioner kroner.

Boligpriserne i københavnerbydelen Frederiksberg er steget dramatisk de seneste år, så kvadratmeterprisen på en ejerlejlighed, ifølge Boligsidens Markedsindeks for juli, nu er på 43.320 kroner. Det er en stigning på 32 procent i løbet af de sidste tre år og en stigning på syv procent siden nytår.

”Priserne på Frederiksberg har været igennem en vild udvikling. For tre år siden kunne prisen lige snige over 32.000 kroner, og nu er den 10.000 kroner højere. Og ser vi på priserne på de lejligheder, der er solgt i bydelen de sidste tre måneder, så koster de i gennemsnit tæt på fire millioner kroner,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Det er dog ikke kun lejlighederne, der har hidtil uhørt høje priser. Det gælder også for Frederiksbergs villaer. Der er ikke så mange af dem, men de bliver solgt for store beløb.

”Siden maj er der solgt syv villaer på Frederiksberg, og de har i gennemsnit kostet 9,5 millioner kroner hver. Det er godt og vel det samme som tre standardlejligheder i København. Det gør selvfølgelig, at boligmarkedet på Frederiksberg kun er for den rigeste gruppe af danskerne,” slutter Birgit Daetz.

LÆS OGSÅ: Prisfest i tre år: Sjællandske huse steget 20 procent

Udvikling i prisen på ejerlejligheder på Frederiksberg

Find mere om