Knap hver fjerde villa til salg koster under en mio. kr.

Foto: Boligsiden

Lige nu kan boliginteresserede vælge mellem flere end 8.300 villaer udbudt til salg for under en mio kr., viser en ny analyse fra www.boligsiden.dk. På trods af at boligudbuddet er faldet, har antallet været konstant det seneste år.

”Hvis man ønsker at bo i Østdanmark, skal man til Vest- og Sydsjælland for at få rigelig af de billigste huse at vælge imellem. Ser man bort fra Ringsted, er der i alle kommuner i Region Sjælland mindst 15 pct. huse, der koster mindre end 1 mio. kr.”, Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos www.boligsiden.dk og fortætter:

”I Lolland kommune finder man landets største andel af huse til under en mio. kr. – her er det otte ud af ti huse, der ikke kræver, at man skal investere over en mio. kr. På Bornholm er udvalget også stort, idet knap seks ud af ti huse kan erhverves for mindre end 1 mio. kr.”

I Jylland og på Fyn er der også masser af villaer til mindre end 1 mio. kr. at vælge imellem. Hver fjerde villa/rækkehus koster således under en mio. kr.

Mange at vælge mellem i Vestjylland

Andelen af boliger udbudt til under en mio. kr. ligger på fire ud af ti huse i det vestlige Jylland. Her topper Tønder, Morsø og Lemvig listen, hvor to ud af tre boliger koster under en mio. kr.

Denne andel er højere end i Østjylland, hvor hver femte villa udbydes til højst en mio. kr.

Find mere om