Huse på Vedbæk Strandvej: Så stor er forskellen i udbudspriserne

ENGANGSFOTO: Elbæks Ejendomsmægler

Villaen her på Vedbæk Strandvej 326 er i øjeblikket Danmarks dyreste hus til salg. Foto: Elbæks Ejendomsmægler.

Danmarks aktuelt dyreste hus til salg ligger på Vedbæk Strandvej, og det koster 65 millioner kroner. Men på den attraktive strækning er der i øjeblikket også udbudt huse til væsentlig mindre beløb, eksempelvis 5,5 millioner kroner. Kig med indenfor og se de store prisforskelle mellem de udbudte villaer.

Vedbæk Strandvej er kendt for sine store og attraktive palæer, der ligger side om side. Det er lukket land for de fleste, men beliggenheden nær Øresund, Vedbæk Havn og de lokale indkøbsmuligheder er noget, som mange efterspørger.

I modsætning til hvad mange måske tror, behøver man ikke nødvendigvis at skulle betale de helt enorme summer for at komme i nærheden af en villa på Vedbæk Strandvej. Der findes nemlig lidt af hvert på den luksuriøse strækning, hvor der i øjeblikket er 14 boliger til salg.

Luksus i energirigtige omgivelser

Lad os begynde i den dyre ende. Som før nævnt ligger det aktuelt dyreste hus til salg på Vedbæk Strandvej 326, og det er udbudt til en pris på intet mindre end 65 millioner kroner.

Til gengæld får du også en nybygget villa på hele 482 kvadratmeter, 12 værelser, panoramaudsigt til Øresund, hjemmebiograf og meget, meget mere. Ikke mindst har villaen den bedste energimærkning.

Villaen ramte markedet i sidste uge. Ejendommen er samtidig nabo til det palæ, som indtil for nylig var den dyrest udbudte villa, nemlig Rosenlund, der ligger på Vedbæk Strandvej 328. Denne villa var udbudt til 75 millioner kroner, indtil det for nylig blev fjernet fra markedet.

Ikke langt derfra finder man også en nybygget og energirigtig ejendom i samme prisklasse. Huset på Vedbæk Strandvej 344 er sat til salg for 55 millioner kroner, og her får man hele 593 kvadratmeter og ni værelser at boltre sig på.

Mindre kan også gøre det

Flere af de 14 udbudte villaer på Vedbæk Strandvej ligger i prisspændet mellem cirka 10 og 20 millioner kroner. Samtidig er der tale om forholdsvis store huse på mellem 200 og 300 kvadratmeter.

Men er man på udkig efter noget mindre, finder man i øjeblikket også en villa til salg på Vedbæk Strandvej 495, som ”kun” koster 5.495.000 kroner. Her får man 152 kvadratmeter fordelt på fire værelser. Til gengæld ligger huset ikke på vandsiden af Vedbæk Strandvej, og man får derfor ikke den direkte havudsigt.

Vil du gerne bo på Vedbæk Strandvej, kan du se alle de aktuelle huse til salg lige her: