Her får du havudsigt for under en million kroner

Foto: Boligsiden

Er du på jagt efter havudsigt på budget, så se med her. Vi har fundet 10 villaer med udsigt til havet, der alle koster under en million kroner.

Drømmer du om at bo i et hus tæt ved vandet, men er du ikke lige ved muffen til at betale de op mod 20 millioner kroner, det koster at købe et hus med havudsigt i Vedbæk, Rungsted eller Egå, så er der også råd for dig.

Der er nemlig en hel del villaer med udsigt til vandet, der er til salg for under en million kroner. Mange af dem ligger i egne af Danmark, som normalt ikke trækker købere til på grund af beliggenhed, så er du lidt fleksibel, behøver et hus med havudsigt faktisk ikke at koste en bondegård.

”Når vi ser på listen over huse med havudsigt til under en million, så ligger de på øerne og i Jylland langt fra de største byer. Når man ser på huse i hovedstadsområdet og ved Aarhus, betaler man i højere grad for beliggenhed ved byerne end for havudsigten. Så er du mere til et roligt liv i naturskønne omgivelser, bør du tage et kig på et hus ved vandet på Bornholm eller i Sønderjylland. Her får du noget helt andet, og prisen er tillokkende,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Find mere om