Danmarks billigste sommerhuse

Foto: Boligsiden

At købe sommerhus behøver ikke at være en millioninvestering. Lige nu kan man blive sommerhusejer for under 200.000 kr. Det viser nye tal fra Boligsiden.dk

Er budgettet stramt, og skal sommerdagene holdes i Danmark, kan drømmen opfyldes for langt mindre, end man tror: Lige nu findes der nemlig sommerhuse, der er til salg for under 200.000 kr.

”Det behøver slet ikke at være så dyrt at købe sommerhus. Er man villig til at bo uden for de mest populære sommerhusområder, og kan man klare nogle istandsættelser selv, er der rigtig gode sommerhuse at få for et par hundrede tusinder kroner,” siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør på Boligsiden.dk.

Birgit Daetz understreger dog, at det ikke vrimler ikke med de helt billige sommerhuse:

”Der bliver solgt få boliger til under 250.000 kr. Pr. år bliver der handlet i omegnen af 200 af de billige sommerhuse, og tallet er inklusive timeshare. Man skal med andre ord forberede sig på at skulle lede lidt efter sit nye sommerhus, hvis det skal være i den prisklasse, for udbuddet ikke er så stort.”

Tæt på vandet for 175.000 kr.

Man kan endda være heldig at finde de billige huse tæt på vandet: I Vordingborg kan man eksempelvis købe et sommerhus godt 100 meter fra Avnø Fjord for blot 175.000 kr. Huset skal shines op, men er absolut beboeligt. For 195.000 kr. kan man få et hus under 100 meter fra vandet i Maribo. Og er man til øer, er der også muligheder på Langeland, hvor man får rigtig meget for pengene. 

Find mere om