Dagens lottogevinst kan købe dig 417 huse i Danmark

Do you feel lucky? I dag kan en heldig vinder stikke af sted med en præmie på 100 millioner kroner i Lotto. Vinder du, kan du købe 417 af de huse, der er til salg netop nu, viser en undersøgelse fra Boligsiden.dk

I dag kan du vinde 100 millioner i Lotto, hvis du er så heldig at stikke af med Superpuljen også. Skal du som nyslået millionær på boligjagt, kan du glæde dig over, at du kan købe boliger svarende til en hel landsby. Du kan nemlig købe hele 417 af de villaer, der er til salg netop nu, hvis du tager fra den billigste ende, altså. Og så må du finde dig i, at de er placeret over hele landet og ikke samlet i en landsby.

Eller 16 villaer på Frederiksberg

Du kan også vælge at koncentrere din formue på fashionable Frederiksberg, men så skal du skrue lidt ned for ambitionen om at kunne købe en landsby. Her kan du nemlig kun købe 16 af de billigste Frederiksbergvillaer for dine 100 millioner.

Til gengæld er det så ikke hvilke som helst villaer du får netop på Frederiksberg. Den billigste villa koster godt 3 millioner, og så går det ellers deropad. Den dyreste af de 16 billigste Frederiksbergvillaer koster 7,5 million.  Se Frederiksbergvillaerne her – men husk at klikke på ”Pris” så du får listen sorteret med billigste først. Derfra kan du tage de 16 stykker, der til sammen har en værdi af 96.281.000 kr. Det betyder, at du endda har nogle millioner i overskud, du kan shoppe videre for.

Større risiko for at blive ramt af lynet

Godt nok er håbet lysegrønt, men vi bliver nødt til at fortælle dig, at oddsene for, at du vinder de 100 millioner, er temmelig små. Der er langt større sandsynlighed for, at du bliver ramt at lynet, for faktisk har du bare 1/100.000.000 chance for at vinde den store genvist. Føler du dig heldig?

Find mere om