Bo billigst og bedst blandt de rige

Vil du bo blandt de rige, er der heldigvis billige alternativer til ambassade-villaerne.

Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner er alle kendt for deres herskabsvillaer og dyre kvarterer. Vil du bo blandt de rige, er der heldigvis billige alternativer til ambassade-villaerne. Boligsiden.dk viser vej.

Ligesom du kan få stå-pladser til en billig penge, hvis du vil i operaen, kan du også få billige huse, hvis du vil bo i Gentofte, Lyngby-Taarbæk eller Rudersdal, der p.t. er Danmarks dyreste kommuner. Men ligesom ståpladserne i operaen har sine begrænsninger, må du også forberede dig på, at det ikke er top-tunede huse eller byens bedste beliggenhed, du får til spotpriser her.

Ifølge de nyeste tal fra juli måned lægger de tre kommuner afstand til resten af landet, når det kommer til høje kvadratmeterpriser. Alle er placeret i Nordsjælland og har en overrepræsentation af dyre, smukke villaer. Rudersdal indtager tredjepladsen med kvadratmeterpriser på 26.300 kr. tæt forfulgt af Lyngby-Taarbæk med kvadratmeterpriser på 26.900 kr. Gentofte lægger sig suverænt i spidsen med priser på gennemsnitligt 31.300 kr. pr. kvadratmeter, hvilket betyder, at et gennemsnitshus på 153 kvadratmeter her ligger på lige knap 4,8 millioner kroner.

Se også: Boligsidens Markedsindeks med aktuelle salgspriser, salgstider, prisnedslag og udbud

Men fortvivl ej. Du behøver ikke at tvinge 5 millioner ud af din bankrådgiver for at få råd til en villa eller et rækkehus i Gentofte. Mindre kan gøre det. Boligsiden.dk har fundet de billigste huse til dig i de tre dyre kommuner. Men da de billigste huse nogle gange er lige til at rive ned eller ligger på motorvejen, har vi også fundet dét hus, vi mener, er det bedste og billigste i området.

Så billigt som det bliver

Billigst i Rudersdal
Sandbjergvej 6, 2970 Hørsholm

Det billigste hus i Rudersdal kommune ligger i Hørsholm. Det er klar til nedrivning, så du kan ikke flytte ind lige med det samme, med mindre du vil campere på den godt 2.000 kvadratmeter store grund. Motorvejen er din nabo, men der skulle eftersigende komme afskærmning og lyddæmpning, der kan ende med at gøre dette til et godt køb. Udbudspris: 1.795.000 kr.

Bedst og billig i Rudersdal
Dambakken 6, 3460 Birkerød

Selvom dette charmerende hus kræver en særdeles kærlig hånd, er det til at flytte ind i, og du kan bo her, mens du stille og roligt – og i den fart, som pengepungen tillader – kan få sat det i stand. Huset ligger centralt i Birkerød og rummer flere gode værelser og har en ugenert, lukket have. Udbudspris: 2.250.000 kr.

Billigst i Lyngby-Taarbæk
Lærkevej 10, 2830 Virum

Det billigste i Lyngby-Taarbæk er et enderækkehus på en lukket vej i børnevenligt område. Her har tiden, som det diplomatisk beskrives, stået stille i nogle år, men har du viljen (og lidt ekstra i pengeposen), er der en vej her, hvor du kan skabe et dejligt hjem. Udbudspris: 2.200.000 kr.

Bedst og billig i Lyngby-Taarbæk
Holmekrogen 26, 2830 Virum

Dette rækkehus i Virum er lige til at flytte ind i. Supermoderniseret og flot og beliggende for enden af en lukket vej, tæt på skoven, på skoler og institutioner, tæt på indkøb og S-tog. Hyggelig baghave og lille forhave med morgensol. Og hagen? Ja, det er, du også er ret så tæt på den trafikerede og noget larmende Kongevej. Men du kan ikke få det hele for denne udbudspris på bare 2.295.000 kr.

Billigst i Gentofte
Ræveskovsvej 7, 2820 Gentofte

Det kommer måske som en overraskelse, at det billigste hus i Gentofte er en superfin, indflytningsklar villa på 108 kvadratmeter. Lyse stuer med plankegulve og brændeovn og pænt køkken og bad. Også tæt på Gentofte Sø og grønne områder ligger det. Men så desværre også lige ud til Lyngbyvejen, som måske er bedre kendt som Helsingørmotorvejens forlængelse ind til København. Men kan du klare en gang trafikstøj, får du et rigtig fint og ikke mindst billigt hus i Danmarks dyreste kommune. Udbudspris: 1.850.000 kr.

Bedst og billig i Gentofte
Smakkegårdsvej 109, 2820 Gentofte

Vil du ikke bo på Lyngbyvejen er der ret begrænsede muligheder for billige Gentofte-boliger. Men der er en enkelt, der ligger lidt væk, og som endda er til at flytte ind i. Du skal regne med en ordentlig omgang modernisering, men så har du et hus, der ikke ligger med motorvejen i haven, og som alligevel er til at betale. Sving penslerne i dette hus – eller byg nyt – til en udbudspris på 2.200.000 kr.

Find mere om