Skrevet af Boligsiden
[email protected]
Opdateret d. 3. juli 2023

Hvor vil du bygge og bo?

NybyggeriInden start

At bygge nyt hus er en proces med flere faser. Læs her, hvad du skal overveje og være opmærksom på, inden du begynder på selve byggeriet.

Tanken om et helt nyt hus med præcis det antal værelser og antal kvadratmeter, som netop du har brug for, frister mange. Og har du besluttet dig for, at du skal være nybygger, giver Boligsiden dig her svar på nogle af alle de spørgsmål, som unægteligt opstår i en byggeproces.

Først og fremmest er det vigtigt, at du tænker dig rigtig godt om, inden du går i gang med selve byggeriet. For i en nybyggerproces er det vigtigt, at du får overvejet alle de vigtige beslutninger grundigt, inden du går i gang.

Det er nemt at ændre farven på væggen, men det er knap så enkelt at ændre planløsningen i huset eller finde en ny grund, hvis du fortryder beliggenheden. Den gode research kan derfor være afgørende for, at du får bygget det helt perfekte hus.

Find den rette beliggenhed til dit nye hus

Læs om de øvrige dele af byggeprocessen

Find grunden til det nye hus her

Se, hvilke grunde der er til salg netop nu. Er I omvendt på udkig efter et hus til nedrivning, kan I også se, hvilke håndværkertilbud og dødsboer der er til salg lige nu. Find dem alle her.