Vilde salgsopstillinger: Vil du flytte til Lille Berlin eller Mini Mallorca?

Skal du også til Mini Mallorca denne sommer? Foto: Pixabay

Ejendomsmæglerne er ikke nærige med de store sammenligninger, når de skal beskrive de områder, de har boliger til salg i. Ved du for eksempel hvilken del af København, der kaldes Lille Berlin? Og har du styr på hvor Mini Mallorca ligger? Se 10 sjove eksempler fra mæglernes salgsopstillinger.

Jaja, vi kender alle sammen Cold Hawaii, og er du fra Nordjylland, ved du også, hvilken by der bliver kaldt for Nordens Paris. Men det er altså ikke de eneste obskure sammenligninger, som vi går rundt og trækker ned over danske byer eller områder.

Ejendomsmæglerne er nogle af dem, der er rigtig gode til at se meget i lidt. Det viser et fridyk ned i salgsopstillingerne på de cirka 40.000 boliger, der er til salg på Boligsiden lige nu.

Vi har fundet 10 eksempler fra salgsopstillinger, hvor ejendomsmæglere lykkes med at skabe de der så berømte billeder i hovedet på os, der gør, at vi bare må flytte derhen.

”Jeg synes, det er virkelig hyggeligt med de her sammenligninger, for de giver salgsopstillingerne noget liv. Det får i hvert fald mig til at huske de her boliger bedre. Og ja, så er der da noget swung over Østfyns Toscana og Mini Mallorca,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Se de 10 eksempler herunder og find din favorit.

Engholmene er Københavns nye kanalby – et nyt Venedig

Ejendomsmægleren skriver: ”Engholmene er Københavns nye kanalby, der godt kunne minde om et nyt Venedig med kanaler rundt om alle ejendommene.”

Se boligen her på George Marshalls Vej 21, 8., 2450 København SV

Klassikeren: Aalborg er bare Nordens Paris

Ejendomsmægleren skriver: ”John F. Kennedys Plads er nemlig ikke en hvilken som helst adresse. Med sin beliggenhed direkte foran Aalborgs banegård er du havnet midt i Nordens Paris med nabo til Kildeparken, bylivet, kulturen og alle hverdagens fornødenheder.”

Se boligen her på John F. Kennedys Plads 4, 5. tv., 9000 Aalborg

Ørestad er Københavns Manhattan

Ejendomsmægleren skriver: ”Man kan næsten forveksle den nye bydel med andre storbysmetropoler som New York. Ørestad kendes af samme grund også som Københavns Manhattan! Central Park er skiftet ud med Byparken og Kalvebod Fælled, som opfylder ethvert behov for natur, mens et epicenter som Times Square kan erstattes med Field’s, der ligeledes har lidt af det hele.”

Se boligen her på Edvard Thomsens Vej 5C, 9. tv., 2300 København S

Lille Berlin: Området omkring Stefansgade i København

Ejendomsmægleren skriver: ”Her har du chancen for at bo midt i det attraktive Stefansgade-kvarter, som af kendere også kaldes “Lille Berlin”. Et sprudlende cafémiljø, spændende second-hand butikker samt hyggelige gågader og grønne områder omkranser denne centrale beliggenhed, midt på Nørrebro.”

Se boligen her på Bjelkes Allé 4, 1. 2., 2200 København N

Den kender alle: Klitmøller er Cold Hawaii

Ejendomsmægleren skriver: ” Klitmøller er et gammelt fiskerleje på Vestkysten – omkranset af Nationalpark Thy med store, rekreative naturområder og masser aktivitetsmuligheder. Byen er kendt som en del af det berømte “Cold Hawaii” og de verdensberømte bølger tiltrækker turister fra nær og fjern.”

Se boligen her på Kobbelsti 73, Klitmøller, 7700 Thisted

2650 Hvidovre eller 2650 Aix en Provence!?

Ejendomsmægleren skriver: ”Havelåger er havelåger, og ind imellem kan man tage fejl af lågerne på vejen og gå ind af den forkerte. Sådan en havelåge står der på Greve Allé. For herinde i nummer 43, ja, det er slet, slet ikke 2650 Hvidovre. Med pool, loungestemning, solvogne, palmetræer, rosé på bordet og Cézanneplakater på væggen må vi da være et sted i Sydfrankrig. Men den er god nok, vi er i Hvidovre. For oplevelsens skyld ændrer vi bare adressen til 2650 Aix en Provence.”

Se boligen her på Greve Alle 43, 2650 Hvidovre

Ravnholm Skov = Det danske Schweiz

Ejendomsmægleren skriver: ”Ejendommen har grund og adgang lige ud til Ravnholm Skov og ligger i gå afstand til Det Danske Schweiz og Mølleådalen, som grænser op til Dyrehaven.”

Se boligen her på Skodsborgsvej 144B, 2840 Holte

Yes, den har vi hørt før: De fynske alper omkring Faaborg

Ejendomsmægleren skriver: ”Lader man fødderne krydse skellet til den 4.941 kvadratmeter store grund, kan man ydermere begive sig videre ud i det bakkede landskab, der i folkemunde tit går under navnet “de fynske alper”. Det udgør da også sammen med Sollerup Skov det største sammenhængende skov- og naturområde på Fyn, og der er således ikke uden grund, at det i guldalderens blomstringstid var et yndet motiv for mange malere.”

Se boligen her på Odensevej 161, 5600 Faaborg

Ø ud for Hadsund i Himmerland bliver kaldt Mini Mallorca

Ejendomsmægleren skriver: ”Et lille stykke uden for kysten ved Kattegat ligger “Mini Mallorca”. Denne lille ø på knap 70.000 m2 byder på sydhavslignende strand og helt klart badevand! Denne ø ligger blot 20 min. gang igennem vandet – Pak madkurven i gummibåden og rejs til Mallorca på blot 20 minutter!”

Se boligen her på Fredenslund 1, Als Odde, 9560 Hadsund

Er der overhovedet ligheder? Nyborg er Østfyns Toscana

Ejendomsmægleren skriver: ” Det er ikke uden grund, at området kaldes Østfyns Toscana, og de grønne landskaber frister til både løbeture og cykeludflugter. En frisk cykeltur kan f.eks. være til den nærliggende Kajbjergskov, hvor der også er mulighed for en svømmetur i Storebælt.”

Se boligen her på Kogsbøllevej 6, Kogsbølle, 5800 Nyborg

Find mere om