Sov i det fri: Her er 10 boliger med shelter

Sommerhus med shelter til salg på Lærkemosevej 151 på Als. Foto: Realmæglerne

Drømmer du om at sove udenfor, så køb et hus med et shelter i baghaven. Vi har fundet flere lækre varianter til dig.

Drømmer om at score spejdernes særlige Snorky-mærke for at sove i det fri et helt år, eller vil du bare gerne vil sove i det fri indimellem? Så er et hus med et shelter i baghaven med garanti lige sagen for dig.

Ligegyldigt hvad, er der masser af muligheder for at finde et hus med et shelter i haven, hvis du leder på Boligsiden. Faktisk er der lige nu omkring 200, hvor ordet indgår i salgsopstillingen. Du kan finde dem alle her, men læs teksten ordentligt og tjek billederne grundigt – ellers kan du blive slemt skuffet på fremvisningen.

”I nogle af boligerne er ordet blot nævnt, fordi der ligger et offentligt shelter tæt på, eller fordi der er mulighed for at etablere et på grunden. Så hvis shelteret et altafgørende for dig, er det en rigtig god ide at gennemgå salgsmaterialet grundigt, inden du tager ud for at fornemme den særlige shelterstemning i haven til dit måske kommende hus,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Er du gør-det-selv typen, kan du selvfølgelig også selv bygge et shelter på din grund. Hvis du selv går i gang med hammer og søm, så husk lige at tjekke reglerne for byggetilladelser i din kommune. Der er nemlig stor forskel på, hvordan de enkelte kommuner forholder sig til reglerne.