Set på tv: 10 perler fra boligprogrammer er til salg

Fyrskib med adresse på Refshalaevej 169z i København er til salg til små seks millioner kroner. Foto: Home

Er du vild med de mange boligprogrammer på tv, kan du måske også huske nogle af de boliger, som de har præsenteret. Nogle af dem er til salg lige nu. Se dem her.

I hus til halsen. Nybyggerne. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Mesterlige ombygninger. Det er bare nogle af de mange boligprogrammer, der uge efter uge fyger henover tv-skærmen og som høster læssevis af tv-seere.

Fælles for programmerne er, at de giver inspiration til både indretning, boligkøb og ombygninger. Nogle af programmerne handler om at shine en bolig op og få den solgt. Andre handler om at finde det rigtige boligmatch for en familie, imens andre igen gennemgår det helt store byggeprojekt.

”Boligprogrammer sætter fut under tv-seernes drømme og nysgerrighed, og det kan vi på Boligsiden tydeligt mærke. For hvis boligen fra programmet er til salg, oplever vi så godt som altid, at det skaber en øget trafik på netop den bolig,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden og fortsætter:

”Fordi boligerne i programmerne er noget særligt, eller bliver det inden udsendelsen er slut, er de ofte forsvundet fra udbudslisterne, når programmet bliver sendt i tv. Men så let går det ikke for alle. Herunder har vi fundet nogle af boligerne fra tv, som du stadig kan købe.”

LÆS OGSÅ: Hvorfor er boligprogrammer på tv så populære?

Her er 10 boliger til salg, som du har set på tv:

Villalejlighed i Haderslev

Se boligen på Nyvej 5, st. 6100 Haderslev

Var med i DR-programmet ”I hus til halsen” den 29. januar 2020. Her boede Vivi og Michael med deres to børn i en kompakt villalejlighed, som programmets designer Søren Vester strammede op ved at flytte køkkenet ind i stuen, lave nyt børneværelse i det gamle køkken og præsentere en vild farvesammensætning i det nye køkken-alrum.

Den usælgelige mølle

Se boligen på Egtvedvej 91, 6040 Egtved

Bølling Mølle og dennes ejer Pia var med i ”I hus til halsen” i april 2019. Her var opgaven at færdiggøre den gennemgribende renovering, der var påbegyndt, men som manglede afslutning. Det fik boligen til at fremstå både ufærdig og rodet. Programmets designteam og Pias venner fik i fællesskab lavet en god finish på projektet, men møllen er stadig til salg. Måske er den noget for dig?

Nybyggerne i Gistrup

Se boligen på Tinbergens Alle 10, 9260 Gistrup

Se boligen på Tinbergens Alle 14, 9260 Gistrup

I foråret 2017 var fire boliger i Gistrup syd for Aalborg med i TV2-programmet ”Nybyggerne”. Kort tid efter programmets afslutning blev disse to boliger sat til salg uden at blive solgt. Fra juli 2019 var de igen på markedet, og husene fra programmet kan nu blive dine.

Nybyggerne i Randers

Se boligen på Skovmærkebakken 27, 8930 Randers NØ

Se boligen på Skovmærkebakken 29, 8930 Randers NØ

Se boligen på Skovmærkebakken 31, 8930 Randers NØ

I foråret 2019 var ”Nybyggerne” rykket til Randers-forstaden Dronningborg, hvor seks rækkehuse skulle stå model til de deltagende pars planer. Efter en gennemgribende renovering, hvor blandt andet nogle af de specielle indretninger, der fungerede godt på tv, er blevet sløjfet, er tre af rækkehusene igen til salg.

Den fravalgte villa i Skovby

Se boligen på Engparken 34, 8464 Galten

Den 29. januar 2020 blev Mette og Martin præsenteret for tre boliger i TV2-programmet ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”. Parret valgte et lækkert nybygget hus i Låsby vest for Aarhus og valgte derfor huset i Skovby fra. Den gode nyhed er, at det stadig kan blive dit.

Huset i Skælskør

Se boligen på Holtenvej 10, 4230 Skælskør

Gitte og Henriks jagt på et hus på Sjælland bragte dem den 19. februar i år forbi Holtenvej i Skælskør i programmet ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.” I sidste ende valgte de ikke et af de tre huse, som ejendomsmægler Sara Lygum viste dem i programmet, og derfor har du stadig mulighed for at byde på huset.

Det 100 år gamle fyrskib

Se boligen på Refshalevej 169Z, 1432 København K

I efteråret 2016 var Carsten og Beth med i programmet ”Mesterlige ombygninger” på TV2. De havde en helt særlig bolig med, da deres byggeprojekt var moderniseringen af et mere end 100 år gammelt fyrskib. Byggeriet stod på fra 2012 og til programmet blev sendt fire år senere. For et års tid siden blev skibet sat til salg, og du kan nu købe det, hvis du altså lige har seks millioner kroner til en husbåd.

Find mere om