Skrevet af Boligsiden
presse@boligsiden.dk
Opdateret d. 21. februar 2024

I hus til halsen længe været et populært boligprogram. Følger du troligt med i alle afsnit af tv-programmet ‘I hus til halsen’, og er du nysgerrig på, hvilke boliger der stadig er til salg eller er blevet solgt? Så kig med her, hvor Boligsiden giver dig overblikket.

Lige så befriende det kan være at få en ny bolig, lige så udfordrende kan det opleves, hvis man har en bolig til salg, som man ikke kan få solgt.

Det kan deltagerne i det populære tv-program ‘I hus til halsen’ skrive under på.

Ofte har de igennem mange år forsøgt at få solgt deres hus som konsekvens af, at livet på en eller anden måde har slået en uventet kolbøtte. Men undervejs er de løbet panden mod en mur.

I et forsøg på at hjælpe iler ejendomsmægler Line Franck til sammen med designer Søren Vester, senere Kalle Thesbjerg, og tømrer Dennis Lindequist til undsætning, og på kreativ vis får de frisket boligerne op, så de bliver klar til salg.

Ofte giver det friske, kreative pust og de nye øjne på boligen det sidste skub til, at der relativt hurtigt kan findes en køber. Andre gange tager det lidt længere tid.

Sidstnævnte situation har været gældende flere gange i den seneste sæson 12.

Er du nysgerrig på, hvilke boliger der er tale om, eller blev du særligt inspirereret af de kreative løsninger, så kig med herunder, hvor Boligsiden har samlet flere af de boliger, som har været med i programmet ‘I hus til halsen’.

I Hus til halsen huse

Nedenfor har vi listet de huse, som stadig er til salg eller er solgt efter programmet ‘I hus til halsen’:

I Hus til Halsen Sæson 12

I hus til halsen Horne – 9850 Hitshals

Kirstens hus i Horne, skal sælges efter et pludseligt dødsfald.

I hus til halsen Volsted

Torstens hus på Volsted Bygade 16 i Volsted fik en ordentlig omgang for at blive solgt.

I hus til halsen i Mogenstrup

Jørgen og Susanne er flyttet 200 km væk og har huset til salg på femte år. Mens de selv bor i Sønderjylland.

I hus til halsen i Vamdrup

Karina og Vipses Linedans hus til salg i Vamdrup

I hus til halsen i Sønderjylland

Hjemme hos Kisse. I Sønderjylland skal huset sælges da det er blevet for dyrt. Hun frygter at skulle på Tvangsauktion. Huset har været til salg i to år efter mandens pludselige dødsfald.

I hus til halsen Løgstør

Hos Dorit og Svend har huset været til salg i 7 år.

I hus til halsen Frederikshavn

Nu kan brandmanden Morten endelig blive gift

I hus til halsen i Skellerup

På Hovmarken 35 i Skellerup. I tre år havde førtidspensionisten Jan Nauerby forsøgt at sælge sit hus i Skellerup på Fyn, men uden held. Men med hjælp fra venner og hans sønner er huset nu endelig solgt.

I hus til halsen i brudager

Pædagogen Signes hestedrøm i Brudager. Signes ejendom, der ligger på Ørbækvej 211 i Brudager. Se nedenfor om den er solgt.

I hus til halsen i Jebjerg

Kan du huske det grønne køkken fra hjemmet i Jebjerg? Eller den hjemmebyggede reol i samme farve, der var lavet af flere genbrugsmøbler. Det var blot nogle af de fine løsninger, som Søren Vester og kompagni fik skabt, da ‘I hus til halsen’ besøgte boligen. Se huset og de kreative løsninger her:

I hus til halsen i Haderup

Det blev kaldt “det mørkeste hjørne i Jylland”, men efter Søren Vesters besøg er landstedet her i Haderup nu omdannet til et lyst, luftigt og indbydende sted med masser af plads til såvel hverdagsliv som festlige lejligheder. Se det her:

I hus til halsen i Assens

Den olivengrønne trappe i det hyggelige rækkehus i Assens er noget, mange husker fra programmet. Inden ‘I hus til halsen’ kom på besøg, synede boligens 78 kvadratmeter noget mindre. Men med hjælp fra gode venner blev der åbnet op mellem stue og køkken og skabt mange fine løsninger i det hyggelige byhus. Se de hele her:

I hus til halsen i Pandrup

Huset i Pandrup blev kort efter programmet solgt, så Lene kunne flytte tættere på sin mand. Se huset her:

I hus til halsen i Vejen

Huset i Vejen tog lang tid om at blive solgt. Men nu er det lykkedes Christian og Charlotte at sælge huset.