Se sommerhusene, der får mest opmærksomhed netop nu

Se de 10 sommerhuse til salg, som brugerne af Boligsiden klikker mest på netop nu. Foto: Boligsiden.

I en tid med krig i Europa kan et fristed i form af et sommerhus virke fristende på mange. Boligsiden har set nærmere på de sommerhuse, der netop nu tiltrækker sig mest opmærksomhed fra brugerne. Se hvad de har at byde på lige her.

Tænk at vågne op til den blå udsigt over havet og til lyden af bølgernes skvulp. Eller omvendt lade de grønne træer og naturen være det første syn, der møder dig, når du kaster det første morgenblik ud ad vinduet. Det er noget, der giver ro i sjælen hos de fleste.

Netop de omgivelser kan flere af de aktuelle sommerhuse til salg tilbyde. Og det er tilsyneladende eftertragtede egenskaber, for det er de kvaliteter, der går igen ved flere af de sommerhuse, der i øjeblikket udløser flest klik fra brugerne af Boligsiden.

”Når vi sidder bag skærmen og drømmer os ind i nye boliger, er det ofte de særlige og unikke kvaliteter, vi leder efter. Og når vi specifikt er på jagt efter et sommerhus, er det især naturen, der bliver vægtet højt, da sommerhuset for mange netop skal være fristedet fra den hektiske hverdag,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden og tilføjer:

”Derfor giver det også rigtig god mening, at de sommerhuse, der i øjeblikket får flest klik, netop har natur at byde på – enten i form af strandadgang eller skønne udsigter, hvor de fleste kan finde ro i sjælen.”

Foruden nærheden til naturen er det også især de luksuriøse sommerhuse, der præger listen over de mest besøgte netop nu.

”Vi vil gerne være tæt på naturen, men den gennemførte luksus i et sommerhus, hvor der er plads til forkælelse og et frikvarter fra hverdagen, står også højt på ønskelisten hos mange. Det viser sig i antallet af klik på den slags boliger,” siger Birgit Daetz.

Kig med indenfor

På førstepladsen over de mest besøgte fritidsboliger finder vi sommerhuset på Havbakken 55 i Haderslev. Her er der tale om en feriebolig i første række til Flovt Strand, hvor du kan nyde udsigten og har ganske kort afstand til både morgen, middag og aftendukkerten.

Foruden panoramaudsigt over vandet ligger det ”idylliske og stemningsfulde” sommerhus ifølge ejendomsmægleren også i et attraktivt område. Det kan blive dit for 2.845.000 kroner, og du kan se billeder og læse meget mere lige her:

Se sommerhuset på Havbakken 55, Flovt Strand, 6100 Haderslev.

Ønsker du i stedet endnu mere sus i sejlene og hungrer du efter havets brusen, kan du med fordel se nærmere på det næstmest besøgte sommerhus. På andenpladsen i opgørelsen finder vi nemlig sommerhuset på Krogen 2B i Ringkøbing.

Her har ejendomsmægleren fremhævet husets beliggenhed i det naturskønne område ved Houvig lidt nord for Ringkøbing. Samtidig ligger huset tæt på Vesterhavet og Vest Stadil Fjord. Huset er på 106 kvadratmeter og koster 1.998.000 kroner. Du kan se alle detaljerne for sommerhuset på Krogen 2B i Ringkøbing lige her.

Naturen som nærmeste nabo er igen en egenskab, der bliver fremhævet ved det næste sommerhus på listen. Her er der nemlig tale om sommerhuset på Plantagevej 13 i Vejby, som ligger i ”skønne og naturrige omgivelser”.

Her er der plads til at lade tankerne vandre og få ro i sindet på de 50 kvadratmeter, som sommerhuset byder på. Se sommerhuset lige her og drøm selv videre.

Er du nysgerrig på at se de andre sommerhuse i opgørelsen?

Du får de 10 sommerhuse med flest klik lige her. Kig med indenfor og blive inspireret:

Find mere om