Se de billigste huse til salg i landets 10 dyreste kommuner

Kommunerne med de højeste huspriser forbindes ofte med store, dyre boliger. Men det er også muligt at finde mere budgetvenlige huse i de områder. Se med her, hvor vi har fundet de billigste huse til salg i landets 10 dyreste kommuner. Foto: Boligsiden.

Drømmer du om at bo i hus tæt på hovedstaden, hvor salgspriserne er høje, men har et beskedent boligbudget. Så kig med her, hvor vi har samlet de billigste boliger til salg i landets 10 dyreste kommuner.

Når jobbet ligger placeret i København, og familien samtidig vokser, begynder mange at drømme om at skifte lejligheden i hovedstaden ud med et hus i forstaden.

Hører du til den gruppe, skal du forberede dig på, at det ikke bliver en helt billig mission, du begiver dig ud på. De 10 kommuner i landet, som ifølge Boligsidens Markedsindeks har de højeste gennemsnitlige salgspriser for villaer og rækkehuse, ligger nemlig alle sammen placeret rundt om København.

For nogle sætter det en automatisk begrænsning for boligdrømmen, hvis budgettet er begrænset. Men det kan samtidig lade sig at gøre for rigtig mange. Og som en hjælp har vi her samlet de billigste huse til salg i landets 10 dyreste kommuner.

”Selvom boligpriserne er høje mange steder rundt om København, er det ikke ensbetydende med, at det ikke kan lade sig at gøre at finde et hus i budgetklassen. Der dukker huse op, som ligger under gennemsnitsprisen, og hvis du samtidig er villig til at være fleksibel i forhold til beliggenhed og boligens stand, er det et rigtig godt udgangspunkt,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden og tilføjer:

”Men du skal samtidig forberede dig på den øgede konkurrence, som der ofte er om de billigere boliger og derfor også være godt forberedt, så du er klar til at handle, når den rette bolig viser sig.”

Et godt råd er at få klarlagt dit budget fra begyndelsen, så du ved, hvad du har at gøre godt med. Samtidig handler det i høj grad om, at tænke over hvilke behov familien har – altså hvor meget plads, hvilken beliggenhed og hvilke øvrige krav skal boligen kunne leve op til.

Kig med og begynd din boligsøgning lige her.

God fornøjelse!

De billigste huse til salg i landets 10 dyreste kommuner:

Gentofte Kommune: 62.293 kr. pr. kvm.*

Københavns Kommune: 50.602 kr. pr. kvm.*

Lyngby-Taarbæk Kommune: 47.494 kr. pr. kvm.*

Rudersdal Kommune: 45.658 kr. pr. kvm.*

Hørsholm Kommune: 42.212 kr. pr. kvm.*

Gladsaxe Kommune: 40.774 kr. pr. kvm.*

Dragør Kommune: 39.615 kr. pr. kvm.*

Hvidovre Kommune: 35.348 kr. pr. kvm.*

Rødovre Kommune: 34.986 kr. pr. kvm.*

Tårnby Kommune: 34.958 kr. pr. kvm.*

*Alle gennemsnitlige salgspriser gælder for villaer og rækkehuse og er hentet fra Boligsidens Markedsindeks for januar 2022.

Find mere om