Se de billigste boliger på Strandvejen

Foto: Boligsiden

Strandvejen nord for København er en ikonisk strækning, hvor boliger i udbud typisk står til svimlende millionbeløb. Engang imellem rammer mindre dyre boliger dog markedet – se de otte billigste adresser her.

Alene navnet lyder dyrt, og det er det også. Men hvis man drømmer om at rykke ind på Strandvejen nord for København, kan det fra tid til anden gøres til beløb, der ikke nødvendigvis slår dig helt omkuld. Lige nu er der otte boliger til salg på den eftertragtede strækning til under fire millioner kroner.

Ikke overraskende er listen langt fra præget af kæmpevillaer, men derimod en række hjem, hvoraf fem styks er under 100 kvadratmeter. Mindst er et lille fiskerhus i Charlottenlund på blot 41 kvadratmeter til knap 3,8 millioner kroner.

Selvom huset er på listen over de billigste på Strandvejen, er der tale om en ekstraordinær høj kvadratmeterpris på 92.683 kroner.

”Det kan virke absurd med priser på det niveau, men i det her område betaler du først og fremmest for beliggenheden, og et hus – uanset størrelsen – nær skov og vand ved Skovshoved i Charlottenlund koster. At der så samtidig er tale om et totalistandsat hus, gør, at hver enkelt kvadratmeter ligger i den dyre ende af prisskalaen,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Her er husene dyrest

Det dyreste stykke af Strandvejen ligger netop i Charlottenlund. Det viser en opgørelse over kvadratmeterprisen på solgte huse i perioden 2013-2017. Dog kan den på ingen måde måle sig med prisen på fiskerhuset, idet den gennemsnitlige pris ”kun” ligger på 56.006 kroner.

I den største bolig på listen, som er en etplansvilla på 158 kvadratmeter, er der en hel del mere albuerum. Især fordi huset dufter lidt af egoistbolig med blot et enkelt soveværelse. Se både det mindste og det største hus på listen herunder.

Huse på Strandvejen til under 4 mio. kroner:

Husene er ikke længere til salg!

Find mere om