En tidlig julegave? Her er de billigste boliger til salg på Strandvejen

Foto: Boligsiden

Udsigt til Øresund er et drømmescenarie i en ny bolig for mange. Og nu har du mulighed for at give dig selv netop dette i en tidlig julegave. Boligsiden har her samlet de 10 billigste huse til salg på Strandvejen.

Strandvejen nord for København er en eftertragtet adresse for mange. Palæerne ligger side om side, og de fleste forbinder formentlig denne strækning med kvadratmeterpriser i den absolut høje ende.

Men i øjeblikket kan det faktisk lade sig at gøre at få et hus til en pris, der ikke med det samme tager pusten fra en. Boligsiden har set på de 10 billigste boliger til salg på Strandvejen netop nu, og fælles for dem alle er, at de er udbudt til priser på under fire millioner kroner.

Ikke overraskende er boligerne på denne liste ikke de største palæer, som man ellers kan finde på Strandvejen. Men boligarealerne varierer alligevel fra 80 kvadratmeter og helt op til 188 kvadratmeter.

Energimærkninger i den lave ende

”Et andet fællestræk for boligerne på denne liste er, at de fleste af dem har energimærkninger i den lave ende. I det ene tilfælde er der dog også mulighed for at bygge nyt, da der er tale om en ny udstykning,” forklarer Birgit Daetz, der er boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Det dyreste stykke af Strandvejen finder man typisk i den sydlige ende af strækningen, og de 10 udbudte boliger, som vi her taler om, ligger da også placeret fra Rungsted og videre op nordpå til Helsingør.

Det er både huse og villalejligheder, som optræder i opgørelsen, og den gennemsnitlige kvadratmeterpris varierer fra den billigste på 19.866 kroner og op til den dyreste, som sælges for 49.938 kroner per kvadratmeter.

Se de 10 billigste boliger her: (Boligerne er ikke længere til salg)

Find mere om