Nyt hus i 2021? Her er 10 nyheder på markedet

Hus til salg i Egå. Foto: Nybolig

Hvis du skal have nyt hus i 2021, finder du her 10 lækkerier, der har ramt markedet inden for den seneste uge. Start husjagten nu.

Er nytårsforsættet at komme ud af lejligheden på tredje sal og ind i et lækkert hus? Så start din boligjagt allerede nu. Der er nemlig mange huse, der rammer markedet op til jul og nytår og som bare venter på at blive skudt af til en køber i det nye år.

”Selv om nytårsforsætter som regel er sådan nogle, som du først begynder at rykke på, efter uret har rundet midnat nytårsaften, er der jo ingen grund til ikke at være lidt forberedt. Fra tidligere år ved vi, at aktiviteten på boligmarkedet falder henover jul og nytår og tager til i styrke igen, når vi er kommet os over tømmermændene. Men her op til årets sidste højtider kommer der stadig huse til salg, så der er altid nye varer at kigge på,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Især i år er det en god ide at holde et ekstra godt øje med de boliger, der kommer til salg, for husene er blevet solgt i stort antal og hurtigere end normalt i 2020. Så selv om der er kommet lige så mange boliger til salg i år som normalt, så har de mange salg tvunget udbuddet ned på et rekordlavt niveau.

”Hvis den tendens fortsætter, og du starter med at lede efter hus nu, kan du forvente løbende at få lige så mange nye muligheder som din nabo, der købte for et år siden. Forskellen er bare, at der er større konkurrence nu, og derfor er det en god ide at holde godt øje med, hvad der sker på markedet, så du kan rykke hurtigt, når drømmehuset kommer til salg,” siger Birgit Daetz.

Herunder kan du se 10 huse, der er kommet til salg den seneste uge. Måske er et af dem dit drømmehus? Du kan selv surfe videre rundt i husene, der lige er kommet på markedet.

Du kan også fortsætte jagten blandt de huse, der har været til salg i mere end et år. Det er ofte her, du kan gøre en rigtig god handel.

10 nyheder der er kommet til salg den seneste uge:

Se huset på Strandhusvej 15, 8250 Egå

Se huset på Strandvejen 354E, 3060 Espergærde

Se huset på Hvalfisken 14, 7500 Hobro

Se huset på Sarpsborgvej 38, 7600 Struer

Se huset på Falkenborgvej 3E, 3600 Frederikssund

Se huset på Duedalen 50, 5240 Odense NØ

Se huset på Gl. Lervang 16, 8930 Randers NØ

Se huset på Skolevej 13, 9240 Nibe

Se huset på Tovskovvej 70, 6560 Sommersted

Find mere om