Nye huse på hylderne: Se, hvad der er kommet til salg i din kommune

Der kommer hele tiden nye varer på ejendomsmæglernes hylder og i Boligsidens katalog af boliger til salg. Find de huse, der er til salg i din kommune.

Er du boligsøgende, er du måske en af dem, der hver dag holder øje med, om der er kommet nye huse til salg i det område, du kigger i.

På Boligsiden holder vi konstant øje med udviklingen på markedet, og vi vil gerne gøre det nemt og hurtigt for dig at finde de nye varer på hylderne i det område, du søger bolig i.

Derfor har vi herunder samlet en liste med et hus i alle landets 98 kommuner, der er kommet til salg i den seneste uge*. Er det hus ikke lige det, du søger, kan du klikke på linket nedenunder og komme ind til en søgning, hvor du let og hurtigt får overblik over, hvad der lige er kommet til salg.

Husk også, at du kan gemme dine søgninger, så du altid nemt og hurtigt kan finde dem igen. Det gør du ved at klikke på hjertet ud for ”gem søgning” i toppen af menuen til venstre. Du skal have en profil og være logget ind for at gemme søgninger. Når du har gemt en søgning, kan du også overvåge den ved at klikke på klokken. Så sender vi dig emails, når der kommer nye boliger til salg i søgningen.

Vi har også en oversigt over alle kommuner, hvorfra du nemt og hurtigt kan komme ind til en søgning på boliger i den kommune, du vælger.