Ny bolig som nytårsforsæt: Se 10 huse, der netop er sat til salg

Er du på jagt efter et nyt hus, så kig med her, hvor Boligsiden viser 10 af de huse, der er sat til salg i den seneste uge. Foto: Boligsiden.

I dag tager vi hul på 2022, og måske har du planer om at intensivere din boligjagt i det nye år. Her kan du se 10 huse, som er sat til salg på Boligsiden i løbet af de sidste syv dage. Kig med og start husjagten nu.

Der er solgt rigtig, rigtig mange villaer og rækkehuse i 2021, og hvis du er en af de mange, der har været på jagt efter drømmehuset i det netop afsluttede år, men du endnu ikke har fundet drømmehjemmet, er der her lidt ny inspiration på den første dag i 2022.

”Selvom aktiviteten på boligmarkedet er dalet i tiden lige op til jul, er der stadig sat nye boliger til salg. Så mens du har koncentreret dig om julegaver, julefrokoster og nytårsfest, er drømmeboligen måske landet på udbudslisterne. Fra tidligere år ved vi, at aktiviteten på boligmarkedet som regel tager til i styrke her på den anden side af nytår, så der er god grund til allerede nu at tage et kig på de nye varer,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Selvom der er er kommet langt flere sælgere til markedet i løbet af 2021 end i de seneste år, er rigtig mange af boligerne samtidig blevet solgt, og det har bragt det samlede udbud ned på et lavt niveau.

Derfor er der også i det nye år god grund til at holde øje med de nye boliger, der kommer til salg, så du er klar til at handle, når den rigtige bolig viser sig.

Herunder har vi valgt 10 huse, der er sat til salg i løbet af de seneste syv dage. Passer de ikke til dine søgekriterier, kan du selv fortsætte din søgning blandt husene, der lige er kommet på markedet her.

Er det ikke et hus, du er på jagt efter, kan du også søge blandt alle boligtyper her. Og husk at du selv kan vælge din foretrukne boligtype ved hjælp af filtrene i Boligsidens søgefunktion.

10 huse der er sat til salg i den seneste uge:

Se villaen på Kornmarken 1, 8450 Hammel

Se villaen på Kystvej 3, 5700 Svendborg

Se villaen på Pilevej 30, 6705 Esbjerg Ø

Se villaen på Kløverbladsgade 11, 2500 Valby

Se villaen på Borgerdiget 121, 2730 Herlev

Se villaen på Hvedevænget 40, 7480 Vildbjerg

Se villaen på Dreyersvej 39, 2960 Rungsted Kyst

Se villaen på Møllegaarden 15, 6933 Kibæk

Se villaen på Langbjergvej 7, 6200 Aabenraa

Se villaen på Skyttevej14, 6510 Gram

Find mere om