Huse du kan lune dig i: Her får du en sauna med i købet

Bider kulden sig fast, er det dejligt at have et sted at varme sig. Boligsiden har her fundet huse til salg, som samtidig rummer en sauna. Foto: Pixabay.

Vi går den kolde tid i møde, og derfor har vi her på Boligsiden fundet en række huse til salg, hvor du får en sauna med i købet. Så har du altid et sted at varme dig, når kulden bider sig fast.

Vinteren nærmer sig, og i takt med at det bliver mørkere udenfor, sænker temperaturen sig også.

Men i nogle af de udbudte huse, er der garanti for høje temperaturer, som man kan lune sig på efter en lang gåtur eller længere udendørs ophold.

I over 500 af de nuværende huse på markedet får man en sauna med i købet – enten i klassisk form, hvor den er installeret på badeværelset, eller i en ny opdateret version, hvor den er lavet udendørs eksempelvis i garagen.

Så uanset om du er typen, der elsker det deciderede saunagus og forstår at svinge håndklæderne i den rigtige retning, eller du bare gerne vil have varmet kroppen godt igennem, så har vi her fundet 10 boliger til salg, der tilbyder rammerne for netop dette.

Spa og sauna i eget hjem

Dermed slipper du for turen til svømmehallen og kan tværtimod holde din egen spa-dag derhjemme. Først med levende lys og et dejligt varmt bad og derefter en tur i saunaen, hvor de varme sten sørger for, at du bliver varm helt ind til knoglerne. Måske kan du endda toppe hele oplevelsen med æteriske olier, der sørger for en sanselig og velduftende oplevelse i dit hjemmespa.

”Saunaen havde sin storhedstid i slutningen af 1960´erne, men boligejerne gav den en kold og hurtig afsked i forbindelse med oliekrisen i 1973,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden og tilføjer:

”I de seneste år har fænomener som saunagus igen rettet fokus mod det varme rum, ligesom talrige vinterbadere også er glade for den særlige varme fra saunaen. Ønsker man sin egen version, så man altid har varmen inden for rækkevidde, er det bestemt muligt at finde et hus med tilhørende sauna. Enten i den klassiske form fra 1960´erne eller i en ny og opdateret version.”

Find mere om