Her er husene til salg, der kan få havedrømmene til at blomstre

Foto: Pixabay.

Haven er for mange et tiltrængt frirum væk fra hverdagens stress og jag. Og hører du til de boligsøgende, der går op i botanik, har vi her samlet en række pragteksemplarer af huse til salg, der har haver, som kan få de grønne fingre til at spire. Se dem her.

Det siges, at grønt er godt for øjnene. Og meget tyder på, at det også er godt for sjælen.

I hvert fald kan mange haveejere berette om vidunderlige stunder i de grønne omgivelser, og for mange haventusiaster virker havearbejdet næsten som en slags terapi – eller i hvert fald som et frirum, hvor tankerne kan få frit løb, og hovedet kan blive renset.

Derfor er haven også det, som mange boligkøbere ønsker, når du går på jagt efter et hus.

Haven giver mulighed for at slippe børnene fri på græs i sikre omgivelser, ligesom haven kan danne ramme om mange hyggelige sommerstunder og danne hjem for snemand Frost og frøken Tø i vinterhalvåret.

Er du blandt dem, der længes efter en have, og er du samtidig på boligjagt, så har vi her et tidligt påskeæg til dig. Vi har nemlig samlet en række huse til salg, som alle har en ekstraordinær have at byde på.

Med ekstraordinær menes der i alle dele af havespektret.

På listen findes nemlig både de huse med have, hvor alt er trimmet ned til sidste græsstrå, og hvor du blot skal skænke den kop kaffe eller det glas vin, som du ønsker at tage med dig ud i de grønne, afslappende omgivelser.

Og der findes de huse med have, hvor du virkelig får mulighed for at dyrke dine talenter, finde den store havesaks frem og indrette efter din helt egen smag.

Klik med ind i boligerne og se, hvad de har at byde på. Hvem ved, måske kan et af dem blive dit nye hjem?

Eller også kan du finde inspiration til indretningen af din kommende have.

Se boligerne til salg med særlige haver:

Find mere om