Her er de nyeste huse på markedet til under én million kroner

Murermestervilla

Foto: Boligsiden

Boligsidens nye udbudstal viser, at der ved indgangen til marts måned er 29.943 huse til salg i Danmark. Her kan du se listen over de allernyeste huse til salg, som alle koster under en million kroner.

Boligsiden har netop udgivet dugfriske tal over, hvor mange boliger der er til salg i primo marts.

Således var der 29.943 huse til salg ved indgangen til årets første forårsmåned, og det er 0,3 procent mindre, end der var til salg i måneden forinden.

Konkret betyder det, at der nu er 94 færre huse til salg i forhold til sidste måned.

Det betyder dog ikke, at der ikke løbende sættes nye huse til salg.

Eksempelvis viser Boligsidens løbende ugetal, at der senest i sidste uge (uge 8) kom 1.041 nye huse til salg på det danske boligmarked.

Og søger vi på huse, der har en liggetid på maksimalt syv dage, viser det sig, hele 87 af dem i skrivende stund kan erhverves for under en million kroner.

LÆS OGSÅ: Foråret starter med et lille fald i udbuddet af boliger

LÆS OGSÅ: Se udviklingen i antal huse til salg i din kommune her

Gå på opdagelse i de mange nye huse til salg her:

De fremviste boliger tager udgangspunkt i villaer på minimum 100 kvadratmeter, som alle koster maksimalt en million kroner. Samtidig har alle boliger en registeret liggetid på minimum en dag og maksimum syv dage. Antallet af boliger til salg med de pågældende karakteristika varierer løbende, og derfor vil det eksakte antal, som fremgår af artiklen, nødvendigvis ikke stemme overens med udbuddet på et givent tidspunkt.

Find mere om