Her er de mest populære sommerhuse netop nu

ENGANGSFOTO

Sommerhuset her på Anders Nielsens Vej 26 i Rågeleje er det sommerhus, der får flest klik fra brugerne netop nu. Foto: Home.

Der er nogle sommerhuse, der tiltrækker sig mere opmærksomhed end andre. Vi har samlet de 10 sommerhuse, som flest brugere klikker på og samlet dem her. Se med og lad dig inspirere.

Der er nogle boliger, der vækker vores nysgerrighed mere end andre. Det kan være en særlig udsigt, en særlig byggestil eller noget helt tredje, der næsten automatisk får hånden til at klikke på musen og dermed sende os videre til salgsannoncen for den enkelte bolig.

Sådan er det også med visse sommerhuse. Boligsiden har taget temperaturen på sommerhusmarkedet og fundet frem til de 10 huse, som netop nu får flest klik per dag.

På førstepladsen finder vi et sommerhus, som ejendomsmægleren kalder for ”Rågelejes smukkeste sommerhus og have”. Der er tale om en ældre sommerhus fra 1923, hvor der dengang skød sommerhuse bygget af den mere velhavende del af befolkningen op sammen med badehoteller.

Sommerhuset byder på 112 kvadratmeter, som alle er renoveret og istandsat. Huset rummer alt, hvad romantikken foreskriver lige fra stråtag til bølgernes brusen få hundrede meter derfra.

Er du interesseret, skal du finde knap 10 millioner kroner i dit budget for at blive ejer af denne herlighed i Nordsjælland.

Eftertragtede huse som vækker nysgerrigheden

Budgettet er noget anderledes for det sommerhus, som lander på andenpladsen over de mest besøgte sommerhuse. For med 195 klik per dag, er huset på Nøkkevangen 14 i Hundested det næstmest besøgte.

Sommerhuset koster 895.000 kroner, og for den pris får du 75 kvadratmeter bolig fordelt på to værelser og to stuer. Huset ligger to kilometer fra Lynæs Havn, som er et attraktivt område i Hundested.

Rykker vi videre til det tredje mest besøgte sommerhus i denne opgørelse, finder vi det på Kalvehaven 14 i Ebeltoft. Her er der tale om en arkitekttegnet liebhaverbolig med panoramaudsigt til naturens goder. Sommerluksus, som kan blive dit for otte millioner kroner.

”Fælles for de sommerhuse, som er blandt de mest besøgte er, at de har noget at byde på, som stikker ud fra normalen. Det kan være den unikke beliggenhed helt ud til kysten, eller det kan være liebhaveri i den helt rendyrkede form, eller det kan være en pris, der er under gennemsnittet for området. Uanset hvad, så er de særlige træk med til at pirre vores nysgerrighed, og derfor ser vi også, at de udløser de mange klik fra brugerne,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Herunder finder du alle 10 huse, som har fået flest klik per dag. Kig med og find din favorit.

Top 10: De mest sete sommerhuse:

Nøkkevangen 14, 3390 Hundested

Kalvehaven 14, 8400 Ebeltoft

Lokesvej 21, 4560 Vig

Klitstien 19, 7700 Thisted

Blakshaven 22, 8400 Ebeltoft

Kystvejen 125, 8400 Ebeltoft

Solvangsvej 22, 3220 Tisvildeleje

Vestervang 14, 8420 Knebel

(Opgørelsen viser de sommerhuse i udbud, som har fået flest klik per dag. Der er kun medregnet sommerhuse, der har været til salg i minimum 7 dage, således at populære huse med liggetider på kun 1,2 eller 3 dage, sorteres fra. Data er trukket 30. juni og er udtryk for det antal klik per dag hvert sommerhus i gennemsnit havde på den pågældende dag. Kilde: Boligsiden)

Find mere om