Fri adgang til luksusferie: Her er de 10 dyreste sommerhuse til salg

Sommerhuset her på Skovgærdet 1B, 3220 Tilsvildeleje er i øjeblikket det dyreste sommerhus til salg. Foto: Danbolig.

Sommerhuse er populære som aldrig før. Men imens mange bliver revet ned fra hylderne, får nogle af sommerhusene til salg lov til at ligge længere tid end andre, nemlig de helt dyre af slagsen. Få et kig ind i landets aktuelt 10 dyreste sommerhuse til salg lige her.

Det har været en hed sommer for salget af sommerhuse. Aldrig før er der blevet langet så mange sommerhuse over disken, som det har været tilfældet i år.

Alligevel er der stadig cirka 9.000 at vælge imellem på det danske boligmarked. Og ser vi på de ypperste af slagsen, nærmere betegnet de 10 dyreste sommerhuse til salg, skal du have et vist ekstra råderum i din økonomi, hvis du vil erhverve dig et af dem.

Til sammen er de 10 dyreste sommerhuse i Danmark udbudt til knap 150.000.000 kroner. Til gengæld får du også mange kvadratmeter og i langt de fleste tilfælde havudsigt med i prisen.

Grønt er godt for øjet

Udsigten er dog ikke blå fra landets dyreste sommerhus. Her er det i stedet de grønne nuancer, der byder øjet velkommen.

Huset, der ligger på Skovgærdet 18 i Tisvildeleje, er sat til salg for i alt 19,2 millioner kroner. For den pris får du 249 kvadratmeter og otte værelser at boltre dig på. Huset er opført i 1865 og byder på autentiske og næsten majestætiske omgivelser i naturskønne rammer.

Ser vi på det næstdyreste sommerhus på markedet er der tale om en forholdsvis ny sag på markedet. I Bakkehuset, der ligger på Flagbakken i Gammel Skagen, kan du nemlig i ro og mag hejse flaget og læne dig tilbage i ikke blot de naturskønne omgivelser, men også i arkitekttegnet liebhaveri af den fineste skuffe.

”Skagen er det ikoniske og klassiske sommerhusområde, som mange drømmer om en bid af. Det afspejler sig også i priserne. Det er og bliver et populært område, som både byder på fantastisk natur, byliv og gastronomiske oplevelser,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Lange liggetider

Imens sommerhuset på Flagbakken er forholdsvis nyt på markedet, har flere af de øvrige sommerhuse i top 10 været til salg længe.

”Sommerhuset er i forvejen bolig nummer to, og når vi bevæger os op i en prisklasse på to-cifrede millionbeløb, er det de færreste, der har plads i privatøkonomien til at slå til. Disse huse taler til et smalt købersegment, og derfor er de oftest også lang tid om at blive solgt,” siger Birgit Daetz.

Uanset om du nøjes med at drømme om den rendyrkede og luksuriøse ferieidyl, eller du er på reelt udkig efter en ny sommerbolig, kan du se top 10 over de dyreste sommerhuse til salg lige her:

Skovgærdet 1B, 3220 Tisvildeleje

Flagbakkevej 11, 9990 Skagen

Åkandevej 10, 9990 Skagen

Bogens Søvej 4, 8400 Ebeltoft

Helsingevej 89, 3300 Frederiksværk

Grøndahlsvej 13, 3120 Dronningmølle

Svalevej 11, 3210 Vejby

Boholmsvej 19, 3250 Gilleleje

Svalevej 15, 3210 Vejby

Bjørnsknudevej 52F, 7130 Juelsminde

Find mere om