Fem billige på Strandvejen

Strandvejen nord for København er kendt for sine skyhøje boligpriser. Men nu kan du købe hus for under tre millioner kroner. Se de fem boliger, der holder sig under tre millioner kroner-grænsen på Boligsiden.dk netop nu.

Der skal som regel en velpolstret bankkonto til for at kunne købe et hus på Strandvejen nord for København. Men selv dyre områder har billige alternativer, og det gælder også Strandvejen, hvor fem huse netop nu er til salg for under tre millioner kroner.

”Tre millioner kroner er stadig mange penge. De fleste steder i landet kommer man langt for tre millioner, men på Strandvejen må man til den pris gå lidt på kompromis med størrelsen eller standen”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Adressen kan i sig selv lægge lidt til herlighedsværdien af boligerne, men derudover at nærheden til kysten og til Hovedstaden nogle af de primære årsag til, at den legendariske vej har så højt et prisniveau.

Fire af de fem boliger ligger i den nordlige ende af Strandvejen, som alt andet lige er et billigere alternativ end den københavnernære ende ved Skodsborg. Alligevel har et enkelt hus i Charlottenlund sneget sig med ind på listen. Husets størrelse er dog forklaringen på, at prisen holder sig under tre millioner kroner trods den attraktive beliggenhed.

Strandvejshuse for under tre millioner

Humlebæk Strandvej 163, 3050 Humlebæk

Her er en unik mulighed for at få et strandvejshus til spotpris. For 1,8 millioner kan du købe denne lille, hyggelige bungalow, der dog trænger til en omgang modernisering for at få stilen helt up to date. Udbudspris: 1.795.000 kr.

Strandvejen 289C, 2920 Charlottenlund

Her er huset med den mest eftertragtede beliggenhed i Charlottenlund tæt på Skovshoved Havn. Det historiske skovserhus fra 1885 er totalt moderniseret og indflytningsklart, men man har bevaret respekten for det gamle hus og stilen på de 46 boligkvadratmeter, der er. Udbudspris: 2.850.000 kr.

Ny Strandvej 9A, 3060 Espergærde

Flot halvt dobbbelthus der ligger på toppen af en skrånende grund, der giver en god udsigt ud over området. Huset er renoveret, og til det hører et anneks, carport og vaskekælder ud over de 74 boligkvadratmeter. Udbudspris: 2.995.000 kr.

Ny Strandvej 81, 3060 Espergærde

Dejlig villa på hele 196 kvadratmeter i Tibberup ved Espergærde. Boligen trænger til en kærlig hånd, men her er udgangspunktet for det skønneste hjem tæt på Øresund. Udbudspris: 2.995.000 kr.

Humlebæk Strandvej 107, 3050 Humlebæk

Hyggelig villa tæt på Sletten Strand og det idylliske fiskerleje. Huset rummer 83 kvadratmeter, fuld kælder med egen indgang udefra, udestue og carport. Udbudspris: 2.998.000 kr.

Find mere om