Få en villa med havudsigt til under to millioner kroner

Villa med havudsigt på Lærkemarken 2 i Allinge. Foto: Nybolig

Det kan være rigtig, rigtig dyrt at købe en villa med havudsigt, men det behøver ikke være det. Vi har fundet gode bud til dig, der vil vågne op med udsigt til havet.

  1. Så mange villaer er der lige nu til salg på Boligsiden med havudsigt til under to millioner kroner. Eller det vil sige, at der er 71 villaer, hvor ordet havudsigt indgår i salgsopstillingen. Det er ikke alle 71, hvor havet er lige tæt på.

”Ejendomsmæglerne ved godt, at havudsigt er et kriterie, som køberne vægter meget højt, og i nogle af husene skal man da også have kikkerten frem for at få øje på havet. Men vi har udvalgt nogle af dem, der måske kan friste dig, fordi havet er så tæt på, at du kan se det, når blot dine øjne er åbne,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Fælles for alle husene på listen er, at de koster under to millioner kroner. Her har vi altså at gøre med villaer, hvor langt de fleste købere kan være med.

”Det er det nemmeste i verden at finde 10 huse med havudsigt, hvis budgettet er uendelig stort. Det er der også et marked for. Men her kan vi vise, at drømmen om et hus med havudsigt rent faktisk også kan blive opfyldt, selv om du har et stramt budget. Vi vil vise, at havet er for alle, hvis du er lidt fleksibel med beliggenheden, og huset ikke lige behøver at ligge ud til Øresund eller Aarhus-bugten,” siger Birgit Daetz.