Drømmebolig: Kom med indenfor i de eksklusive sommerhuse

Tænk at vågne op her i sommerhuset på Schmidtsvej 2 i Blokhus, og som det første kaste blikket ud mod Vesterhavet. Drømmer du også om det, kan sommerhuset nu blive dit. Foto: Lokalbolig.

Mange drømmer om et sommerhus. Gerne et der emmer lidt af luksus, hvor der er plads til at slappe af og lade tanker og sanser løbe frit. Boligsiden har her samlet 10 af netop den slags, som er til salg lige nu. Måske kan det blive dit, eller også er der i hvert fald plads til at drømme.

Mange har tilbragt utallige timer inden for hjemmets fire vægge under coronanedlukningen. Undervejs er der måske flere, der har drømt om at få et nyt personligt get-a-way i form af et sommerhus.

Og når vi først bevæger os ind i drømmeverdenen, kan vi lige så godt drømme stort.

For tænk hvis det nu blev dig, der kunne købe netop det sommerhus, du længe har drømt om?

Tænk, hvis det er dig, der kan realisere fristedet, hvor der er plads til at fortabe sig i naturens små mirakler. Hvor du hver morgen kan vågne op til lyden af bølgernes susen, hvor du kan høre lyngen gro, og hvor du samtidig kan lade blæsten susens igennem sivplanterne være toneangivne for din dag.

”De mange timer hjemme i vores normale bolig har styrket ønsket om at kunne skifte omgivelserne ud for en stund for mange. Det ser vi i det massive salg af sommerhuse, som vi har set under corona. Og selvom vi ikke alle ender med at købe et sommerhus, er der i hvert fald plads til, at vi kan slippe drømmene fri, indtil verden igen ligner mere sig selv,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Herunder har vi samlet 10 sommerhuse, der på hver sin måde befinder sig i en den eksklusive kategori. Så kig med og slip drømmene løs.

Se sommerhuset på Schmidtsvej 2, 9492 Blokhus

Se sommerhuset på Klitdalen 25, 6950 Ringkøbing

Se sommerhuset på Kringsvej 15B, 6950 Blåvand

Se sommerhuset på Klitten 1, 9800 Hjørring

Se sommerhuset på Flagbakkevej 11, 9990 Skagen

Se sommerhuset på Birkevangsvej 11, 3100 Hornbæk

Se sommerhuset på Anders Nielsens Vej 37, 3210 Vejby

Se sommerhuset på Lindholmvej 1, 8680 Ry

Se sommerhuset på Vilstrup Strand 62, 6100 Haderslev

Se sommerhuset på Rolighedsvej 8, 9480 Løkken

Find mere om