Drømmebolig: Kig indenfor i 3 villalejligheder i luksusklassen

Foto. Boligsiden

Danmarks dyreste villalejlighed i udbud er sat til salg for 20 millioner kroner. Men det er langt fra den eneste i luksusklassen. Se tre eksklusive villalejligheder, der imponerer.

Ordet villalejlighed smager måske lidt af kompromisløsning, hvis du går og drømmer om eget hus, men der er intet halvt over boligmarkedets mest eksklusive villalejligheder.

En søgning på Boligsiden.dk viser, at der lige nu er omkring 65 villalejligheder i udbud med priser på den dyre side af fem millioner kroner, og helt i toppen af prisskalaen ligger Dyrehavevej 38, hvor stuelejligheden på 500 kvadratmeter er sat til salg for 20 millioner kroner.

”Fælles for de dyreste villalejligheder er, at de er beliggende i det attraktive område nord for København eller på Frederiksbergs bedste adresser. Én ting er beliggenheden, der naturligvis påvirker prisen og desuden taler til et segment, der prioriterer boligluksus. En anden og vigtig faktor er, at der i disse områder findes ganske mange ejendomme, der i størrelse og stil egner sig til etablering af boligtypen,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Guf for en ægte bolignørd

Selvom det er de færreste, der har råd til at rykke ind i de mest luksuriøse villalejligheder på det danske marked, er det heldigvis gratis at tage en rundtur på ejendomsmæglernes præsentationssider.

Og for en ægte bolignørd er det ren guf at studere billeder og plantegninger. Gælder det dig, eller er du bare nysgerrig på at se, hvordan du kunne bo, hvis du skulle være så heldig at vinde den store gevinst i lotto, kan du herunder se tre af de absolut mest attraktive villalejligheder på markedet lige nu.

Boligluksus: Se 3 eksklusive villalejligheder til salg lige nu


500 etagemeter kompromisløs pragtbolig

Arkitektonisk perle af en bolig i Nordsjælland. Ejendommen, der går under navnet ”Det lille Christiansholm Slot”, breder sig ud over to etager, der blandt andet rummer bibliotek, vinstue, original pejs fra 1917 og bladguldsbelagte detaljer i spisestuen. Derudover er der en parklignende have, terrasse, som vender direkte ud mod Dyrehaven, og ikke mindst en 71 kvadratmeter stor lejlighed i annekset. Her er der tale om helt unik liebhaveri.

Boligen er ikke længere til salg!

Eksklusiv, renoveret liebhaveri på Frederiksberg
Her får du unikke indretningsløsninger og luksus på en af indre Frederiksbergs mest eftertragtede adresser. Der er tale om 221 boligkvadratmetre, der er renoveret med øje for kvalitet. Hele ejendommen fik i begyndelsen af årtiet nyt tag, ny rørføring, ny el, nye døre og vinduer, og derfor fremstår boligen særdeles eksklusiv. Stilen er moderne og rå, og særligt køkkenet er en gave, hvis du sætter pris på design – og gode rammer til madlavning.

Boligen er ikke længere til salg!

Herskabelig penthouse med havudsigt
Hvis luksus er lig med havudsigt i et af landets mest attraktive områder, er denne villalejlighed på første sal et godt bud på en drømmebolig. Fra den store terrasse er der udsigt til Øresund, men også indvendigt imponerer boligen med 286 boligkvadratmetre samt 200 kvadratmeter uudnyttet loft. Udover havudsigt ligger Charlottenlund Skov lige på den anden side af vejen, og som prikken over i’et er du stadig tæt på København, der kan nås på 10 minutter.

Boligen er ikke længere til salg!