Ændrede ferieplaner? Her er 10 sommerhuse, der netop er sat til salg

Foto: Boligsiden

Danskerne søger flittigt efter sommerhuse under den aktuelle sundhedskrise, og heldigvis bliver der hver dag sat nye emner til salg. Boligsiden har her samlet 10 sommerhuse, der er helt friske på markedet.

Verden er forandret, og flere danskere begynder måske at overveje ændringer i deres ellers planlagte sommerferie. I hvert fald viser det sig, at antal søgninger på Google, der indeholder ordet ’sommerhus’ er vokset en del under coronakrisen. Det beskrev Berlingske i en artikel i sidste uge.

I øjeblikket er det da også fortsat uvist, hvorvidt danskerne kan rejse sydpå i sommerferien, og af samme årsag begynder flere måske at overveje at købe et sommerhus, hvor man trygt kan tilbringe alle former for fremtidige ferier.

I hvert fald lader det til, at interessen for netop denne boligtype er intakt under den aktuelle coronakrise.

”Ser vi på antallet af søgninger på Boligsiden, viser det sig, at niveauet for søgninger på sommerhuse er nogenlunde ens med samme periode sidste år, imens vi omvendt ser, at antallet af søgninger på villaer og ejerlejligheder er lidt mindre end det plejer at være på denne tid af året,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Den sikre, klimavenlige ferieform

Under alle omstændigheder, så har sommerhuset længe været en eftertragtet vare på boligmarkedet.

”Markedet for sommerhuse oplevede et solidt opsving i hele 2019, og det så ud til at fortsætte ind i 2020. Så kom coronakrisen, og det er klart, at det får mange til at stoppe op og tænke sig om. Men trods krise er der stadig interesse for at købe boliger, og det gælder især også for denne boligtype,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden og tilføjer:

”Sommerhuset viste sig i høj grad sidste år som det klimavenlige alternativ til fjerne udenlandsrejser, og i en tid som denne, hvor ingen kender fremtiden, kan tanken om sit eget sommerhus virke fristende på flere, da sommerhuset dermed bliver det sikre ferievalg.”

Boligsiden har her samlet 10 spritnye emner, som er sat til salg på Boligsiden i løbet af de sidste par dage.

De er med andre ord helt friske fra fad, og er det ikke tilfældigvis et af disse, der falder i din smag, er der stadig rig mulighed for at finde sit drømmehus blandt de mere end 8.000 sommerhuse, der aktuelt er til salg på Boligsiden.

Find mere om